Στον Άγιο Δομέτιο αντιπροσωπεία του δήμου Αγίου Νικολάου
στον Άγιο Δομέτιο

Για τον Άγιο Δομέτιο της Κύπρου, αναχώρησε σήμερα (30/3) η αντιπροσωπεία του Δήμου Αγίου Νικολάου, προκειμένου να παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική επέτειο της έναρξης του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ (1955-1959) στο νησί.

Την αντιπροσωπεία συγκροτούν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης  Ζερβός, ο αντιδήμαρχος κ. Μανόλης Λεμπίδης, η Δ.Σ κ. Μαρία Βάρδα, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου κ. Βασίλης Ορφανάκης, και οι Δημοτικοί Υπάλληλοι κ. Κατερίνα Ανδρουλάκη ( Αναπλ. Προϊστ. Δ/νσης Διοικητικού) και κ. Μαρία Κασλή (Γραμματέας Οικονομικής Επιτροπής).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που δόθηκε στην δημοσιότητα, την Πέμπτη 31 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το πρωτόκολλο των αδελφοποιημένων δήμων συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίου Δομετίου, ενώ το πρωί της Παρασκευής η αντιπροσωπεία θα παραστεί στην Δοξολογία που θα γίνει με αφορμή την Εθνική επέτειο της 1ης Απριλίου στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Ακολούθως ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων και με τους εκπροσώπους της αντιπροσωπείας, θα παρευρεθουν στην παρέλαση που θα γίνει την ίδια μέρα, παρουσία Τοπικών Σχολείων και Οργανωμένων Συνόλων στο Δήμο Αγίου Δομετίου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos