Συγχαρητήρια στους νεοεισαχθέντες από τον δήμαρχο Αγ. Νικολάου
ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός

Συγχαρητήρια επιστολή, απέστειλε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή μαθητριών/ων στα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει :

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των νέων φοιτητριών – φοιτητών στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου Αγίου Νικολάου, που παρά τις αντίξοες συνθήκες που επιβάλει η πανδημία, με πολύ κόπο και πειθαρχημένη προετοιμασία, πέτυχαν τον στόχο τους.

Συγχαίρω ολόθερμα τους μαθητές, τις οικογένειες αλλά και τους καθηγητές που στάθηκαν δίπλα με κάθε τρόπο, χωρίς να φείδονται προσπαθειών για να σας στηρίξουν στον δρόμο της γνώσης.

Εύχομαι η νέα σας ακαδημαϊκή ζωή, να είναι πλήρης εμπειριών και εφοδίων γνώσης που χρειάζεστε για να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να πορευτείτε στην ζωή.

Αλλά και σ΄ όσα  από τα παιδιά, δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους στις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, η απογοήτευση δεν ταιριάζει, γιατί η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας για την επίτευξη των στόχων μας, αρκεί να μην εγκαταλείψουμε την προσπάθεια.

Θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια σε όλους !

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
Αντώνης Εμμ. Ζερβός

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos