Συνάντηση του συλλόγου εργαζομένων με το Σύλλογο Φίλων ΓΝΑΝ
από τη συνάντηση των δύο φορέων

Το μεσημέρι της Τρίτης 18/1/22 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων ΓΝΑΝ με μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου φίλων νοσοκομείου Αγίου Νικολάου. Στη συνάντηση τα μέλη του συλλόγου εργαζομένων ενημέρωσαν για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή την περίοδο το νοσοκομείο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με κυρίαρχο την έλλειψη προσωπικού.

Έγινε αναφορά στις συναντήσεις του συλλόγου εργαζομένων με θεσμικούς φορείς αλλά και στη συνάντηση με τη διοικήτρια της έβδομης ΥΠΕ  κυρία Μπορμπουδάκη και στις υποσχέσεις που δόθηκαν σε αυτή τη συνάντηση για επίλυση κάποιων από τα προβλήματα του νοσοκομείου. Όπως ειπώθηκε, θα  υπάρξει υπομονή  μέχρι τέλος Φεβρουαρίου αναμένοντας κινήσεις που θα κινούνται στην κατεύθυνση επίλυσης του προβλήματος έλλειψης προσωπικού τόσο ιατρικού, όσο νοσηλευτικού όσο και των υπολοίπων ειδικοτήτων.

Από την πλευρά του ΔΣ του συλλόγου φίλων νοσοκομείου Αγίου Νικολάου αναφέρθηκε ότι είναι στο πλευρό του νοσοκομείου, διοίκησης και εργαζομένων και είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν σε οτιδήποτε τους ζητηθεί.

Εκ του ΔΣ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos