Σωματείο Αλληλοβοηθείας Οφειλετών Ρεθύμνου: Μας Τελειώνουν Οριστικά

Το Σωματείο Αλληλοβοηθείας Οφειλετών Ρεθύμνου (ΣΑΟΡ) απευθυνόμαστε για άλλη μία φορά σε όλους τους πολίτες. Στους σημερινούς οφειλέτες που είναι η πλειοψηφία, αλλά και σε όλους τους υποψήφιους αυριανούς, αφού η συνεχιζόμενη καλοσχεδιασμένη καταστροφική οικονομική πορεία του πιστά ακολουθεί το κράτος μας, δεν εξαιρεί παρά ελάχιστους.

Το μεγάλο μας παράπονο είναι, πως ότι μέχρι σήμερα έχουμε επισημάνει, τονίσει και προειδοποιήσει, γίνονται δυστυχώς πραγματικότητα. Ο «νέος πτωχευτικός κώδικας», ΕΚΤΡΩΜΑ τον είχαμε χαρακτηρίσει, έτσι αποδείχθηκε και στην πραγματικότητα. Όχι μόνο δεν βοήθησε κανένα στο διακανονισμό οφειλών και στην όποια σταδιακή αποπληρωμή τους, αλλά δημιούργησε ακόμα περισσότερα προβλήματα και τετελεσμένα που οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ωφελούμενοι ήταν για άλλη μία φορά, οι τράπεζες και το κράτος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και ρυθμίσεις, ετοιμάζονται για το τελειωτικό τους χτύπημα.

Οι νέοι δασικοί χάρτες είναι άλλο ένα δημευτικό εργαλείο στα χέρια τους. Η πρώτη κατοικία απροστάτευτη εντελώς και οι διαδικασίες των πλειστηριασμών με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς καμία ενημέρωση και χωρίς να ρωτούν ούτε καν το Φυσικό Δικαστή. Μόνοι τους θα κατεβάζουν τις τιμές των περιουσιών σας, 20% κάθε φορά, και στην ουσία θα τις δωρίζουν στους δικούς τους «ανθρώπους». Οι θεσμοί απαιτούν από τους κυβερνητικούς υποτακτικούς τους και τους τραπεζίτες , να προχωρήσουν ταχύτατα τις διαδικασίες και μέχρι το τέλος του έτους να έχουν ολοκληρώσει περισσότερους από 8.000 πλειστηριασμοί.

Το πολυσυζητημένο παγκόσμιο οικονομικό κραχ που προαναγγέλλουν τον τελευταίο καιρό αναλυτικά, με τις τράπεζες να είναι ξανά έτοιμες να βυθίζουν την οικονομία στο σκοτάδι για μια νέα αφαίμαξη σε ότι έχει απομείνει, μόνο προς όφελος των δοκιμαζόμενων πολιτών δεν μπορεί να είναι.

Δεν έχουμε, όπως ποτέ δεν είχαμε, να περιμένουμε ΤΙΠΟΤΑ από όλους τους δήθεν σωτήρες που κατά καιρούς εμφανίζονται, φεύγουν και επανέρχονται. Οι μόνοι που μπορούν να μας καταλάβουν, να μας σταθούν και να μας δώσουν την όποια βοήθεια, είναι εμείς οι ίδιοι και μόνο εμείς !!!!

Όλοι πια γνωρίζουμε πως το σχέδιο τους εξ αρχής ήταν να μας πάρουν τις οικονομίες και τις περιουσίες που με κόπο δημιουργήσαμε, τόσο γρήγορα που ούτε οι ίδιοι δεν θα το καταλαβαίναμε. Η ιστορία όμως μας έχει δείξει, πως οι αντιδράσεις, και παρεμβάσεις όλων μας, έγιναν τροχοπέδη στο σχέδιο τους και μετέρχονται τεχνασμάτων ξανά και ξανά για να το υλοποιήσουν.

Ο δρόμος είναι ένας !!! Όλοι οι Κρήτες από την μία άκρη μέχρι την άλλη,  που ακόμα το λέει η καρδούλα μας, που τιμάμε την πατρογονική μας καταγωγή με φιλότιμο και αξιοπρέπεια, που δεν επιθυμούμε να παραδώσουμε το βιος μας στους δυνάστες μας αμαχητί, να είμαστε σε συνεχή επιφυλακή… Ως ΣΑΟΡ, καλούμε σε ενότητα, συμπόρευση και κοινό αγώνα, που όλοι μαζί θα αποφασίσουμε και θα δώσουμε, όπως μας δίδαξαν οι παππούδες μας.

Σωματείο Αλληλοβοηθείας Οφειλετών Ρεθύμνου (ΣΑΟΡ)

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos