Τηλεδιάσκεψη Δ/ντή ΔΔΕ Λασιθίου με μαθητές και γονείς

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2022, παγκόσμια ημέρα των εκπαιδευτικών, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά τηλεδιάσκεψη του Διευθυντή της ΔΔΕ Λασιθίου, κ. Αθανασίου Κατσαγκόλη, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των εκλεγμένων Δεκαπενταμελών μαθητικών συμβουλίων των μαθητικών κοινοτήτων, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων, όπως και εκπροσώπων των Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων από όλη την ΠΕ Λασιθίου.

Στη συνάντηση αναφέρθηκαν από τους μαθητές και τους γονείς διάφορα θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα και δόθηκαν απαντήσεις από τον Διευθυντή της ΔΔΕ Λασιθίου σε όσα από αυτά αφορούν στις αρμοδιότητές της. Για τα υπόλοιπα θέματα όπως π.χ. στεγαστικό κ.α. θα μεταφερθούν στις Δημοτικές Αρχές με τις οποίες προγραμματίζονται οι επόμενες συναντήσεις. Χαρακτηριστική ήταν η θετική αναφορά από όλους, ότι για πρώτη φορά ξεκινά η σχολική χρονιά χωρίς να υπάρχουν κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό!!!

Θετικά επίσης ήταν τα σχόλια από τους συμμετέχοντες για τη συνέχεια της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας και ιδιαίτερα από τη μαθητική κοινότητα, τους γονείς και κηδεμόνες, διότι έτσι δίνεται η δυνατότητα να ακουστούν τα προβλήματά τους και να αναζητηθούν τρόποι επίλυσής τους.

Τέλος, τη συνάντηση χαιρέτισε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Εμμανουήλ Καρτσωνάκης, συγχαίροντας τη ΔΔΕ Λασιθίου για τη συνέχεια της συγκεκριμένης δράσης.

Εκ της Διευθύνσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos