το ΔΣ της ΠΛΕΑΜ επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου
η ΠΛΕΑΜ με τον αντιπεριφερειάρχη

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου το ΔΣ της ΠΛΕΑΜ επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Ανδρουλάκη, παρουσία της περιφερειακής συμβούλου κ. Χανιωτάκη, προκειμένου να εκφράσει τις ευχαριστίες του για την στήριξη οικονομική και ηθική που παρέχει η Αντιπεριφέρεια στις δραστηριότητες του σωματείου και του Μουσείου. Ως αντίδωρο προσφέρθηκε στον κ. Ανδρουλάκη το «Γλωσσικό ιδίωμα της Ανατολικής Κρήτης» του Μ. Πιτυκάκη.

Στη συνέχεια ακολούθησε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση για το ρόλο και τη θέση του σύγχρονου και του λαϊκού πολιτισμού καθώς και τους τρόπους ανάδειξής του. Ο κ. Ανδρουλάκης εξέθεσε τις άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις και απόψεις του για μια σειρά πρωτοβουλιών που έχει ήδη ξεκινήσει και δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση και ενίσχυση του σε όλες τις προσπάθειες που γίνονται στο Λασίθι στο χώρο του πολιτισμού.

Τέλος το ΔΣ της ΠΛΕΑΜ έθεσε υπόψη του κ. Ανδρουλάκη και της κ. Χανιωτάκη τα θέματα που εκκρεμούν σε σχέση με το Λαογραφικό Μουσείο, για τα οποία υπήρξε άμεση ανταπόκριση!

Είναι γεγονός πως η συνοδοιπορία των εθελοντικών ομάδων με τους θεσμικούς φορείς μόνο οφέλη για το κοινωνικό σύνολο αποφέρει.

 Το ΔΣ της ΠΛΕΑΜ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos