Το τείχος ανοσίας είναι γεγονός στην Δανία με τα δωρεάν Rapid Test που κάνουν όλοι, εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ  780 16.09.21

Είναι γνωστή η θαυμάσια προτεραιότητα του Έλληνα Πρωθυπουργού, του Κυριάκου, της διάσωσης της ζωής των Ελλήνων έναντι της οικονομίας.

Στη μάχη αυτή, από την αρχή, φρόντισε ο Κυριάκος και πήραμε όλοι το μήνυμα του πρωτοφανούς, κατασκευασμένου κινδύνου όπως αποφαίνονται σήμερα 14.9.21 οι ΗΠΑ, μέσω της «New York Post του μεγιστάνα Ρούπερτ Μέρντοχ, του ιού για να είναι υψηλής μεταδοτικότητας και επικινδυνότητας για τον άνθρωπο.!!!!

Πέρασε πάνω από ένας χρόνος, με ένταση, θανάτους, βασανιστήρια όλης της ανθρωπότητας και εμβολιασμούς των Ελλήνων σήμερα 55%, Ελβετία 53%, Δανία 74% κλπ

Είναι σαφές ότι απέναντι σε τέτοιους κινδύνους, δεν φτάνει να είναι απέναντι μόνο ο Πρωθυπουργός και οι Εθνικές υπηρεσίες, αλλά να ανεβεί στον υψηλότερο βαθμό η Κοινωνική Ευθύνη, όπου χωρεί και αν χωρεί από τους Πολίτες.

Πράγματι, τονίστηκε εμφατικά από όλα τα επικοινωνιακά μέσα, η υποχρέωση και οι οδηγίες προφύλαξης όλων μας ανεξαιρέτως, καθώς και αναλώνεται ασταμάτητα κεφάλαιο για την προμήθεια και δωρεάν διάθεση των σχετικών εμβολίων, τα οποία όπως φάνηκε τα υπερπηδούν οι μεταλλάξεις και θα υπάρχει άγνωστο μέχρι πότε διαδοχικότητα παραγωγής νέων εμβολίων και αντίστοιχης ανάλωσης κεφαλαίου παγκοσμίως.

Οι προσπάθειες του Πρωθυπουργού, για την ευόδωσή τους, απαιτούν την άνοδο στο απαραίτητο ύψος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ από τους αποδέκτες. Όλους εμάς, όλους.

Ήδη παρέχεται με 10 € για όλους το Rapid test. Θαυμάσιο εργαλείο για την αυτοδιάγνωση και αυτοπροστασία και των περιοίκων μας των συντροφιών μας και των συνεργατών μας. Παρέχεται όταν χρειαστεί και το Μοριακό τεστ με 60 €.

Το ΙΝΚΑ συνιστούμε σε όλους την απόκτηση του rapid test κάθε βδομάδα, η κάθε μήνα.

Παρουσιάστηκε την 31.8.21 από την ΕΡΤ και βρίσκεται στο youtube, η συνέντευξη με την πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας στην Δανία κα Ελίνα Σταματάτου, που κατέδειξε το πώς με το Rapid test δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο εκεί στην Δανία ο κορονοϊός.

Απλά είπε, ότι, μάσκα πουθενά εκτός από συγκοινωνίες όπου δεν υπάρχουν όρθιοι, και 55.000 rapid test ημερησίως δωρεάν σε κιόσκια και κάθε γωνιά της πόλης.

Η οικειότητα πλέον του Rapid test. Δεν χρειάζεται να το αναζητήσεις ή να το ψάξεις, το βλέπεις μπροστά σου, δεν το φοβάσαι το θέλεις, είναι μέρος την καθημερινότητας και δωρεάν. Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός ή ειδικός περιορισμός μεταξύ των πολιτών.

Το τείχος ανοσίας είναι γεγονός στην Δανία με τα δωρεάν Rapid Test που κάνουν όλοι, εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι.

Δηλαδή Με ΔΩΡΕΑΝ Rapid test και Μοριακά τεστ σε όλες τις γειτονιές όλη την εβδομάδα στην ΔΑΝΙΑ, δεν αποτελεί πλέον απειλή για την δημόσια υγεία ο κορωνοϊός.

Κυριάκο, αφού έφθασες και σε προσφορά από την αγορά με σχεδόν μηδενικό επιτόκιο αλλά και σε προεξόφληση του υψηλότοκου ΔΝΤ, Δώσε μας και την απαλλαγή από τον κορονοϊό όπως και η Δανία, με ΔΩΡΕΑΝ Rapid test και μοριακό, όπως π.χ. το παλιό σλόγκαν ‘‘Σε κάθε γωνιά και η ΔΕΛΤΑ της Γειτονιάς’’, τα κιόσκια του Rapid TEST. Μπορείς και το θέλεις, το πιστεύομε ειλικρινά. Το καλό το βήμα.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos