Το Χαμόγελο του Παιδιού, 1.103 δωρεάν προληπτικές ιατρικές / οδοντιατρικές εξετάσεις τον Οκτώβριο
το κινητό ιατρείο του Χαμόγελου, επί το έργον

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία της πρόληψης πραγματοποιεί Προληπτική Ιατρική πανελλαδικά σε όλα τα παιδιά με έμφαση σε αυτά που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές. Για τον μήνα Οκτώβριο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποίησε Δράση Προληπτικής Ιατρικής/Οδοντιατρικής  «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» στην Περιφέρεια Κρήτης (σε περιοχές των Νομών Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης και Χανίων), στον Δήμο Πύργου Ηλείας και στον Δήμο Σπετσών. Τη Δράση του Οργανισμού στήριξαν με αφοσίωση και συνέπεια εθελοντές Ιατροί και Οδοντίατροι, μέλη των τοπικών Ιατρικών και Οδοντιατρικών Συλλόγων.

Τα Κινητά Πολυϊατρεία «Ιπποκράτης» και «Ασκληπιός», καθώς και η Παιδιατρική Ακοολογική Κινητή Μονάδα, για ακόμη μία φορά, υπήρξαν το σημείο συνάντησης για εκατοντάδες παιδιά με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και ευαισθητοποίησης σε θέματα υγείας που αφορούν στην παιδική και την προεφηβική ηλικία.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί από καρδιάς για τη συνεργασία:

●  Την 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας
●  Την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης
●  Τον Ιατρικό Σύλλογο Σητείας
●  Τον Ιατρικό Σύλλογο Λασιθίου
●  Τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου
●  Τον Ιατρικό Σύλλογο Ρεθύμνης
●  Τον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων
●  Τον Ιατρικό Σύλλογο Ηλείας
●  Τον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδος
●  Τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ηλείας
●  Τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά
●  Τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πειραιά
●  Την Β΄ Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική Π.Γ.Ν. «Αττικόν»
●  Την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου
●  Το Κέντρο Υγείας Πύργου
●  Τους Δήμους Γόρτυνας, Φαιστού, Βιάννου, Μινώα Παιδιάδος, Χερσονήσου Σητείας, Ιεράπετρας, Αγίου Νικολάου, Οροπεδίου Λασιθίου, Ανωγείων, Μυλοποτάμου, Αμαρίου, Αγίου Βασιλείου, Ρεθύμνης, Σφακίων, Κισσάμου, Καντάνου, Πλατανιά, Αποκορώνου
●  Τον Δήμο Πύργου Ηλείας
●  Τον Δήμο Σπετσών

Επίσης, εγκάρδια ευχαριστούμε τους εθελοντές ιατρούς και οδοντιάτρους που συμμετείχαν στη δράση και παρείχαν δωρεάν τις υπηρεσίες τους, εξετάζοντας με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη κάθε ένα παιδί/μαθητή.
 
Από το 2002 έως και σήμερα έχουν επισκεφθεί το Κινητό Πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» και τις δύο Κινητές Μονάδες Προληπτικής Ιατρικής του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», περισσότερα από 144.590 παιδιά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Τηλ. 11040
press@hamogelo.gr

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos