Υπεγράφη η σύμβαση για τα σφαγεία στις Κουρούνες
από την υπογραφή της σύμβασης

Υπεγράφη σήμερα (25/1) από τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό και τον εκπρόσωπο της εταιρείας “Σφαγεία & Κρεατεμπορική Νεάπολης” κ. Γ. Βελημβασάκη, η σύμβαση για την εκμίσθωση των Δημοτικών Σφαγείων που βρίσκονται στην περιοχή των Κουρουνών.

Τα σφαγεία όπως είναι ήδη γνωστό, παρέμεναν κλειστά τα τελευταία έξι χρόνια, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στους κρεοπώλες  και τους κτηνοτρόφους  του Λασιθίου, αλλά και ευρύτερα, δεδομένου ότι οι ίδιοι, καλούνταν να επωμιστούν το κόστος και την ταλαιπωρία της μεταφοράς των ζώων τους σε άλλους νομούς.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός,  τόνισε : “Σήμερα κλείνει μια εκκρεμότητα αρκετών ετών και μπαίνει μπροστά σε σύντομο χρόνο θέλουμε να πιστεύουμε, η επαναλειτουργία των σφαγείων. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ένας επιχειρηματίας της περιοχής κ Γ. Βελημβασάκης, προχώρησε στην υπογραφή της σχετικής σύμβασης για την εκμίσθωση των δημοτικών σφαγείων.

Υπεγράφη η σύμβαση για τα σφαγεία στις Κουρούνες
ο Γ. Βεληβασάκης, Σφαγεία & Κρεατεμπορική Νεάπολης, που αναλαμβάνει….

Δεδομένου, ότι ο ίδιος έλκει την καταγωγή του από το Μεραμπέλο, θεωρώ ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για τον τόπο, όπως και εμείς. Εφόσον διασφαλίσει τις απαιτούμενες άδειες, θα προχωρήσει στην επαναλειτουργία του σφαγείου, γεγονός που θα δώσει την δυνατότητα να εξυπηρετούνται σταθερά, οι επαγγελματίες αλλά και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής. Να σημειώσουμε, ότι ο τελευταίος επιχειρηματίας που είχε αναλάβει την λειτουργία των σφαγείων στην περιοχή των Κουρουνών, άφησε, όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος, ένα πολύ μεγάλο χρέος στον Δήμο, το οποίο δεν μπορεί έως σήμερα, να εισπραχθεί.

Όπως με είπε μετά την υπογραφή ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου:

Διαβάστε….

Βόμβα στα σφαγεία Νεάπολης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos