ΑλλάΖουμε τον Δήμο με την Αργυρώ (Ηρώ) Ποργιαζίδου
Αργυρώ (Ηρώ) Ποργιαζίδου

Ονομάζομαι Αργυρώ (Ηρώ) Ποργιαζίδου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη με καταγωγή από τον Πόντο. Είμαι παντρεμένη με τον ανθυπασπιστή Λ.Σ. Κωνσταντίνο Θεοχάρη και έχουμε δυο κόρες. Είμαι πτυχιούχος της σχολής Εμπορίας και Διαφήμισης και του Τμήματος Δημοτικής εκπαίδευσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Έχω εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε παραμεθόριες περιοχές της Ελλάδας, όπως οι Εύζωνοι στο νόμο Κιλκίς και η Χίος. Ζω στον Άγιο Νικόλαο από το 2008, όπου διορίστηκα μόνιμη εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Τα τελευταία 5 χρόνια υπηρετώ στο 3ο Δημοτικό σχολείο Αγίου Νικολάου. Είμαι ενεργό μέλος του Συλλόγου Διδασκόντων και της παιδαγωγικής ομάδας ευρωπαϊκών προγραμμάτων του σχολείου μου. Πιστεύω στην προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη μέσα από τη δια βίου μάθηση.

Η συμμετοχή μου σε σεμινάρια και κάθε είδους επιμόρφωση, αποτελεί διαρκή προτεραιότητά μου με στόχο τη βελτίωση των γνώσεων, των δεξιοτήτων και των εφοδίων σε προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Υπήρξα ενεργός μέλος στο Λύκειο Ελληνίδων Αγίου Νικολάου και εκλεγμένο μέλος στο σύλλογο γονέων του 3ου Νηπιαγωγείου.

Η αγάπη μου για τα παιδιά με οδηγεί να συμμετέχω σε ποικίλες εθελοντικές δράσεις σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Θέλοντας να προσφέρω και να συμβάλλω στην ανάπτυξη του τόπου, όπου γεννήθηκαν και μεγαλώνουν τα παιδιά μου, αποφάσισα να είμαι υποψήφια με την παράταξη του Νίκου Κοκκίνη, «αλλάΖουμε τον Δήμο».

Ως νέα γυναίκα και εργαζόμενη μητέρα ενδιαφέρομαι και θα (συν)εργαστώ καταθέτοντας τις ιδέες μου, τις γνώσεις μου, το δυναμισμό μου για την επίτευξη του κοινού στόχου μας: μία πόλη με ευρωπαϊκό προσανατολισμό στην Παιδεία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, την Κοινωνική Πρόνοια, την Ανάπτυξη.

Θέλω και μπορώ να είμαι κοντά στους νέους και τα παιδιά, τους εργαζόμενους γονείς και όλους όσοι επιθυμούν την αλλαγή που μας εκφράζει και μας αξίζει στην καθημερινότητα του Αγίου Νικολάου, με σεβασμό στην κοινωνία του και το περιβάλλον.

Ηρώ Ποργιαζίδου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos