Σπύρος Δανέλλης Ο δήμαρχος Χερσονήσου κ. Σπύρος Δανέλλης αμέσως μετά την ανακοίνωση της εκ νέου υποψηφιότητας του για το δήμο της Χερσονήσου εξέδωσε το ακόλουθο ευχαριστήρι μήνυμα, στο οποίο επισημαίνει ότι μόνο με συλλογική δουλειά θα αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα της περιοχής. 

 
«Η αναγνώριση του έργου μας στο Δήμο Χερσονήσου, καθώς και του προσπου μου από το ΠΑΣΟΚ με την απόφαση στήριξής μου, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, αλλά και παράγοντα αυξημένων ευθυνών.
 
Πιστεύουμε πως, μόνο συλλογικές προσπάθειες, που μπορούν να προτείνουν όραμα ικανό να εμπνεύσει και να κιητοποιήσει την κοινωνία, είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα προβλήματα, αλλά και να απαντήσουν θετικά στις προκλήσεις των καιρών.
 
Έχουμε την πεποίθηση πως, η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί το χώρο των μεγάλων συνντήσεων προς επίλυση κοινών προβλημάτων, που απασχολούν ομοίως τους κατοίκους κάποιας περιοχής ανεξαρτήτως κομματικών εντάξεων.
 
Ζητούμε την υποστήριξη όλων των δυνάμεων, των πολιτικών φορέων, όλων των δημοτών σε μια προσπάθεια από την οποία κανείς δεν περισσεύει».
 
 Σπύρος Αθ. Δανέλλης
Δήμαρχος Χερσονήσου
Print Friendly, PDF & Email

Από manos