Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 9/1 στο Σίσι η ιδρυτική συνάντηση της οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ Βραχασίου – Μιλάτου.

οργάνωση μελών Βραχασίου Μιλάτου
οργάνωση μελών Βραχασίου Μιλάτου

Στην οργάνωση  μετέχουν μέλη που ήδη συμμετείχαν στην Ο.Μ. Επάνω Μεραμπέλλου καθώς και νέα μέλη από την περιοχή που εγγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και το μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου Ν. Δατσέρης ο οποίος ανέπτυξε τα οργανωτικά θέμα που σχετίζονται με τη δημιουργία της οργάνωσης και ενημέρωσε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και για τη μεγάλη προσπάθεια της προεκλογικής περιόδου για την επίτευξη της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ με αυτοδυναμία στις εκλογές της 25ης Γενάρη.

Υπήρξαν τοποθετήσεις και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών για τα πολιτικά θέματα και τις δράσεις που θα αναπτυχθούν στην προεκλογική περίοδο και συγκροτήθηκε  προσωρινή τριμελής συντονιστική επιτροπή αποτελούμενη από τους Γιώργο Μηλιαρά, Γιώργο Μανουσάκη και Γιώργο Σουλαδάκη.

Επίσης έγινε γνωστό ότι την Τετάρτη 14/1 στις 6.30 το απόγευμα θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ στον κεντρικό δρόμο στο Σίσι. Στα εγκαίνια θα παραβρεθούν και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λασιθίου οι οποίοι πιο πριν θα κάνουν περιοδεία σε Βραχάσι, Μίλατο και Σίσι.

Η προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos