Ο Κ. Τσουκάκης στα ΖένιαΤα θέματα που αφορούν το Δημοτικό Διαμέρισμα Ζενίων συζήτησαν με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Τσουκάκης και μέλη του συνδυασμού Δημοτική Αναγέννηση. Ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Γιάννης Μαράκης, επεσήμανε τις ανάγκες και προτεραιότητες του διαμερίσματος, τα οποία κατέγραψε ο δημοτικός συνδυασμός.

 
Ο επικεφαλής του συνδυασμού διαβεβαίωσε τον πρόεδρο των Ζενίων ότι η στήριξη των Δημοτικών Διαμερισμάτων και ενίσχυση των κινήτρων για την ανάπτυξή τους από τους ίδιους τους κατοίκους τους αποτελεί βασικό, προγραμματικό στόχο της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
 
Τα ζητήματα που τέθηκαν είναι:
 
ΖΕΝΙΑ: Αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, αγροτικοί δρόμοι 1.500 μ. περίπου ( Μηλιάδων και Λιβάδι), επισκευή γραφείου (έχει δημοπρατηθεί), τσιμεντστρώσεις αγροτικών δρόμων.
 
ΑΝΩ ΑΜΥΓΔΑΛΟΙ: Αντικατάσταση υπολοίπου δικτύου (εσωτερικού) και συντήρησή του, τσιμεντοστρώσεις αγροτικών δρόμων, διάνοιξη αγροτικών δρόμων (500μ. περίπου).
 
ΑΔΡΙΑΝΟΣ: Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου, επισκευή Σχολείου (έχει δημοπρατηθεί), διάνοιξη αγροτικών δρόμων (1.500μ. περίπου) και τσιμεντοστρώσεις, ανάδειξη και αξιοποίηση του Σπηλαίου και του φαραγγιού Χαυγά (έχουν γίνει ενέργειες σχετικές και εξερεύνηση του Σπηλαίου αγικανόσπηλια) και αναμένεται η έκθεση από τη Ελληνική Σπηλαιολογική Εταιρία, αξιοποίηση γεώτρησης Αδριανού και Αβδελιακό.
 
ΚΑΤΩ ΑΜΥΓΔΑΛΟΙ: Συντήρηση της πηγής Καβούσι.
 
ΡΟΥΣΑΠΗΙΑ: Τσιμεντοστρώσεις αγροτικών δρόμων και συντήρηση παλαιάς πηγής.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos