η παρέα το Συ.Ριζ.Α. στο δήμο Αγίου Νικολάου
η παρέα το Συ.Ριζ.Α. στο δήμο Αγίου Νικολάου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, είχε τη Δευτέρα (19-1-15), ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανόλης Θραψανιώτης.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, έκανε γνωστό, ότι κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν μια σειρά ζητήματα που σχετίζονται με τον χώρο της τοπική αυτοδιοίκηση καθώς και οικονομικά θέματα.

Μας δόθηκε η ευκαιρία – δήλωσε χαρακτηριστικά- ο κ. Δήμαρχος, να ανταλλάξουμε απόψεις για ζητήματα της αυτοδιοίκησης , αλλά και τρέχοντα θέματα του Μεραμβέλλου, που ο υποψήφιος βουλευτής γνωρίζει πολύ καλά , αφού και στο παρελθόν τα έχει διαχειριστεί από θέσεις ευθύνης .

Με τη σειρά του ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε σε προβλήματα που ταλανίζουν την τοπική κοινωνία και επιτείνουν το αίσθημα εγκατάλειψης από την πολιτεία, επικεντρώνοντας τη συζήτηση στα μέτρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, για την άμεση ανακούφιση των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων.

Τον υποψήφιο Βουλευτή συνόδευσαν κατά την επίσκεψη του στο Δημαρχείο της πόλης , τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μαρία Καφετζάκη, κ. Μαρία Βάρδα, κ. Μανόλης Αικατερινάκης και κ. Νίκος Λάζος .

από τον Δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos