Γιώργος ΧατζάκηςΜετά τη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής, και μετά το ποσοστό 41,59% που μας έδωσαν οι συνδημότες μας, που ερμηνεύεται ότι για 12 ψηφοδέλτι οδηγούμαστε στην δεύτερη Κυριακή, θεωρώ υποχρέωση μου να εκφράσω εκ μέρους του Συνδυασμό «Δημοκρατική Αναπτυξιακή Συνεργασία Πολιτών» Δήμου Μακρύ Γιαλού, και εμού προσωπικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ.
 
Τα παραπάνω δήλωσε σε ανακοίνωση του ο υποψήφιος δήμαρχος Μακρύ Γιαλού, Γιώργος Χατζάκης. Ευχαριστούμε όλους εσάς που με την ψήφο σας, μας δώσατε αυτό το μεγάλο ποσοστό, θεωρώντας και κρίνοντας θετικό το έργο μας και την προσπάθεια που καταβάλλουμε για την ανάπτυξη της περιχής μας.
 
Ευχαριστούμε και εσάς που δεν μας δώσατε την ψήφο σας για οποιοδήποτε λόγο, τον οποίο και σέβομαι.
 
Όμως την ερχόμενη Κυριακή είμαι σίγουρος ότι θα αποφασίσετε με διαφορετκά κριτήρια, αξιολογώντας την προσφορά μας στα τοπικά δρώμενα. Ο δήμος μας, χρειάζεται έμπειρους και γνώστες των προβλημάτων της περιοχής διότι είναι η πιο κρίσιμη περίοδος για το μέλλον του τόπου μας.
 
Σας καλούμε να δώσετε τη μάχη μαζί μας, ξεπερνώντας κάθε διαφωνία ή πικρία, προτάσσοντας το συμφέρον του δήμου μας και των ανθρώπων του, ως έχουμε υποχρέωση.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos