ΠαιδιάΗ Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία ( Δ Α Σ ) για το νέο σφαγείο που στήνουν οι σιωνιστές σε συμφωνία με τους ιμπεριαλιστές: Δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορο κανένα πολίτη αυτού του πλανήτη, το αιματοβαμμένο σκηνικό που στήνεται πάλι στη Μέση Ανατολή. Πόσο μάλλον εμάς που είμαστε ένας λαός που κατέκτησε την ελευθερία του μέσα από θυσίες και αγώνες αιώνων.
 
Για αυτό εξοργιζόμαστε από την κατάφορα άδικη θέση των 8 ιμπεριαλιστικών δυνάμεων (G-8), της πολιτισμένης Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και με τη στάση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που με λίγα λόγια παίρνουν ίσες αποστάσεις.
 
 Καλούν την πλευρά των εξεγερμένων να υποταχθεί στις απαιτήσεις του κράτους του Ισραήλ. Καλούν και τον επιτιθέμενο και τον αμυνόμενο σε «αυτοσυγκράτηση»!
 
Αυτή είναι θέση όσων δικαιολογούν και στηρίζουν τα νέα μαζικά εγκλήματα του Ισραηλινού στρατού ενάντια σε γυναικόπαιδα και αμάχους, που άλλωστε είναι η συνέχεια της πολιτικής επιβολής μέτρων οικονομικής εξόντωσης του παλαιστινιακού λαού.
 
Είναι η συνέχεια του ρατσιστικού τείχους που απομονώνει και ελέγχει τα –κατά τα άλλα αυτόνομα- Παλαιστινιακά εδάφη.
 
Δεν μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι η απροκάλυπτη τρομοκρατία του ισραηλινού κράτους με την αντίσταση του παλαιστινιακού λαού.
 
Δεν μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι οι χιλιάδες Παλαιστίνιοι και τα εκατοντάδες παιδιά που βρίσκονται στις ισραηλινές φυλακές, μόνο και μόνο επειδή αντιστάθηκαν στις δυνάμεις κατοχής, με έναν όμηρο στρατιώτη του ισραηλινού στρατού κατοχής.
 
 Για τη Δ.Α.Σ. ο υποψήφιος Βασίλης Χατζηδάκης

Print Friendly, PDF & Email

Από manos