Στο εργοτάξιο

Δημοτική Αναγέννηση

Το εργοτάξιο του Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης στο Καλό Χωριό επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Κωνσταντίνος Τσουκάκης, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού Δημοτική Αναγέννηση. Ο κύριος Τσουκάκης επισήμανε ότι τίθεται υπέρ της πρότασης των κατοίκων του Καλού Χωριού σύμφωνα με την οποία ο οδικός άξονας πρέπει να περάσει περιφερειακά των οικισμν Πύργου και Αρνικού για να συνδεθεί στη συνέχεια με τον υπάρχοντα δρόμο μετά τον οικισμό Ίστρον.

 
Πρόσθεσε επίσης ότι είναι ανάγκη να επιταχυνθούν οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου, και να ξεπεραστούν το ταχύτερο δυνατόν τα εμπόδια για την χρηματοδότηση του.
 
«Πρέπει να αποφευχθούν οι όποιες καθυστερήσεις τις οποίες από ότι παρατηρώ έχουμε μάθει να ανεχόμαστε σαν να μην μας αφορούν. Αυτό ο θέμα πρέπει να λήξει, είπε ο κ. Κ. Τσουκάκης, προσθέτοντας ότι δεν είναι δυνατόν, στους υπόλοιπους νομούς της Κρήτης να έχει ολοκληρωθεί και να συζητούν πλέον για βελτιώσεις στα σημεία που απαιτείται και εμείς ακόμη να μην έχουμε ουσιαστικά αρχίσει τη κατασκευή του Βόρειου οδικύ άξονα, στο Λασίθι.
 
Δεν μπορούμε να μιλούμε για ανάπτυξη και καλύτερη ποιότητα τουριστικής προσφοράς από την στιγμή που μένουμε καθηλωμένοι σε παλαιές λογικές και πρότυπα».
 
Γραφείο Τύπου
Print Friendly, PDF & Email

Από manos