Η δύναμη του εμείς επίσημη πρώτη
ο Γιώργος Γουναλάκης στο βήμα

Η δύναμη του εμείς είναι ο πρώτος δημοτικός συνδυασμός που εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα δήλωσε την παρουσία του στον Άγιο Νικόλαο ενόψει των εκλογών για τους δήμους τον Οκτώβρη του 2023.

Ο συνδυασμός υπό τον Γιώργο Γουναλάκη πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου (8/10) την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο κοινό του δήμου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν αποκαλύπτει κανένα μέλος της ομάδας του, μέσω της ομιλίας του, μας εντρύφησε για πρώτη φορά στη συλλογιστική, στο όραμα πίσω από αυτή την κίνηση.

Η απόφαση και, η δημιουργία  της Δημοτικής Παράταξης με τίτλο Η ΔΥΝΑΜΗ του ΕΜΕΙΣ, πάρθηκε μήνες πριν και  μετά από πολλές συζητήσεις και διαβουλεύσεις με πολλούς φίλους συνδημότες, με πολλούς συνεργάτες και τέλος με πολλά από τα αυριανά μέλη του συνδυασμού μας….

……μας λέει ο Γιώργος ο Γουναλάκης και συμπληρώνει,

Ονειρευόμαστε ένα μοντέλο συλλογικής διοίκησης, χωρίς αποκλεισμούς και αξιοποιώντας όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους που έχουν  διάθεση για προσφορά, ανεξάρτητα από ποια παράταξη προέρχονται..

Η δύναμη του εμείς επίσημη πρώτη

Όπως ήταν φυσικό αμέσως μετά την τοποθέτηση τέθηκαν πολλά ερωτήματα από φορείς εκπροσώπους αλλά και πολίτες Για το πως φαντάζεται ο επικεφαλής της παράταξης τη διακυβέρνηση του δήμου από την πλευρά του ερωτήσεις -απαντήσεις και απαντήσεις που δημιούργησαν νέες ερωτήσεις.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα εμφανιστεί η σύνθεση της ομάδας και η λογική που επικρατεί καθώς θα πορευόμαστε προς τις εκλογές και αφού θα έχουμε περάσει και της εθνικές. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πώς θα μετεξελιχθούν τα πράγματα και ποιο θα είναι το σκηνικό σε ένα χρόνο από τώρα.

Όλη η τοποθέτηση Γουναλάκη

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos