η Ελένη Μανιαδάκη υποψήφια, Δικαίωμα στη πόλη

Την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Ελένη Μανιαδάκη.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Άγιο Νικόλαο ώσπου λόγω σπουδών βρέθηκα στην Αθήνα, όπου και παρέμεινα για αρκετό καιρό, έχοντας πια διοριστεί Συντηρήτρια Αρχαιοτήτων στο ΥΠ.ΠΟ.Α.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια επέστρεψα στη γενέτειρά μου με τα παιδιά μου. Ήξερα πως στην πόλη μου θα μπορούσα να τα μεγαλώσω σε ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον, σε έναν χώρο που παρέχει όλες τις δυνατότητες για να καλλιεργηθεί η προσωπικότητά τους.

Στο πέρασμα των χρόνων διαπίστωσα όμως ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Θα πρέπει να προσπαθούμε, να αγωνιζόμαστε συνεχώς για να πετύχουμε το περισσότερο, το καλύτερο. Κι εγώ έχω μάθει να κατανοώ, να αντέχω, να μη φοβάμαι, να στέκομαι στα πόδια μου και να προσπαθώ, να ανοίγω δρόμους για τους ανθρώπους που αγαπώ.

Είναι κάτι που κάνω από τα μαθητικά μου χρόνια, όντας ενεργό μέλος της μαθητικής κοινότητας ως πρόεδρος και μέλος σε διάφορα συμβούλια. Όταν επέστρεψα εδώ, διετέλεσα  μέλος και πρόεδρος στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των παιδικών σταθμών του δήμου μας καθώς και του 6ου Νηπιαγωγείου.

Παράλληλα, τα τελευταία έξι χρόνια, είμαι τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΥΔΑΝ και προσφέρω τη βοήθεια μου σε ό,τι αφορά την κοινωνική πολιτική του δήμου στη δύσκολη περίοδο που περνούν πολλοί από τους συνδημότες μας και που πολλές φορές ξεχνάμε.

Μπορώ να πω μάλιστα, ότι αυτές οι δυσκολίες που διαπιστώνω καθημερινά, αποτέλεσαν το έναυσμα για να ασχοληθώ με τα κοινά.

Έτσι, αποδέχθηκα την πρόταση του Αντώνη Ζερβού για την συνέχεια αυτής της προσπάθειας, γιατί είναι αναφαίρετο δικαίωμα μας να έχουμε έναν δήμο με όραμα, άρα και στόχους.

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές δεν αντιλαμβανόμαστε πόσο πολύ μας επηρεάζει αυτό.

Δικαιούμαστε έναν δήμο που θα κάνει ό,τι καλύτερο για εμάς, τα παιδιά μας, τους φίλους μας, τους δίπλα μας γνωστούς και αγνώστους.»

Μαζί συνεχίζουμε!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos