ΚΡΗΤΗ η Ζωή μας, κεντρική συγκέντρωση στον Άγιο Νικόλαο

Η Ριζοσπαστική Συνεργασία Λασιθίου σας καλεί στην Κεντρική Εκδήλωση του Συνδυασμού “ΚΡΗΤΗ η Ζωή μας”  στον νομό Λασιθίου, στο Κινηματοθέατρο ΡΕΞ, την Τετάρτη 22/5/2019 στις 8.00 μ μ  με ομιλητή τον υποψήφιο Περιφερειάρχη

ΣΤΑΥΡΟ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ           

Στις Περιφερειακές εκλογές η  Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης συμμετέχει στον συνδυασμό “Κρήτη η Ζωή μας” με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Σταύρο Αρναουτάκη.

Η ανάγκη προγραμματικών συγκλίσεων αλλά και η διαμόρφωση ενός κοινού οράματος για το νησί μας, μετά το τέλος των μνημονίων, συνέβαλε σε αυτή την επιλογή μας. Το νέο θεσμικό πλαίσιο του Κλεισθένη Ι που καθιερώνει την απλή αναλογική και τη διαφάνεια στη διαχείριση των τοπικών υποθέσεων βοήθησε καθοριστικά. Όλο το προηγούμενο διάστημα, τόσο στο Περιφερειακό Συμβούλιο όσο και στην κοινωνία, διαμορφώθηκαν συνθήκες διαλόγου μεταξύ των παρατάξεων που οδήγησαν σε συγκλίσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των πολλών. Αρκεί να θυμηθούμε την κοινή μας στάση κατά της καύσης των απορριμμάτων μετά την εκδήλωση της ΡΣΚ το 2012 στον Άγιο Νικόλαο, που τόσο βοήθησε την Κρήτη να μην εμπλακεί σε καταστροφικά και φαραωνικά σχέδια.     

            Η Ριζοσπαστική Συνεργασία Λασιθίου συνέβαλε τα προηγούμενα χρόνια με τις παρεμβάσεις της στον αγώνα των Λασιθιωτών για μια ισότιμη και ισόρροπη ανάπτυξη με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Σήμερα, που δρομολογούνται μετά από χρόνια, μεγάλα  έργα πνοής για το νησί μας (ΒΟΑΚ, νέο αεροδρόμιο, ενεργειακό καλώδιο, Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, κ α) ζητά από όλους τους Λασιθιώτες να στηρίξουν τον Συνδυασμό “Κρήτη η Ζωή μας” του Σταύρου Αρναουτάκη ώστε μέσα από τη συνεργασία όλων να κάνουμε την Κρήτη μας, την Περιφέρεια πρότυπο δίκαιης και αειφορικής ανάπτυξης.

Οι υποψήφιοι που προτείνονται

από την Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης στην Π. Ε. Λασιθίου

ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos