Λασίθι - Κοινωνία ΠολιτώνΕυχαριστήρια επιστολή προς τους υποψηφίους Νομαρχιακούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Λασίθι – Κοινωνία Πολιτών», απέστειλε ο επικεφαλής της παράταξης και Νομάρχης Λασιθίου Αντώνης Στρατάκης.

Στην επιστολή του, ο Νομάρχης αναφέρει τα εξής:

Αγαπητέ / ή

Μετά το τέλος και του απόηχου των πρόσφατων Νομαρχιακών ε-κλογών, αισθάνομαι τη βαθιά πολιτική και ανθρώπινη ανάγκη να σου εκ-φράσω την ευγνωμοσύνη μου για τη συμμετοχή σου στο ψηφοδέλτιο, και την καθοριστική συμβολή σου για τη νικηφόρα έκβαση για το συνδυασμό μας, το Λασίθι της Κοινωνίας των Πολιτών.
Είμαι σίγουρος, ότι με την πίστη και την αφοσίωση στις αρχές και το προγραμματικό σχέδιο του συνδυασμού μας, θα συνεχίσουμε το έργο μας, για ένα Λασίθι αντάξιο των ανθρώπων του, της ιστορίας, του πολιτι-σμού και των σύγχρονων απαιτήσεων.

Με άπειρη εκτίμηση

Για το συνδυασμό «Λασίθι – Κοινωνία Πολιτών»

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ

Νομάρχης Λασιθίου

Print Friendly, PDF & Email
Λασίθι Κοινωνία ΠολιτώνΟ συνδυασμός ΛΑΣΙΘΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, με υποψήφιο Νομάρχη τον Αντώνη Στρατάκη, με την ευκαιρία της λήξης του προεκλογικού αγώνα, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές και ειλικρινείς του ευχαριστίες σε όλους τους πολίτες του Νομού Λασιθίου. Σε όλους εκείνους και όλες εκείνες που με ενθουσιασμό, θέρμη και ζεστασιά μας υποδέχτηκαν σε κάθε γωνιά του Νομού μας που επισκεφτήκαμε, και μας έσφιξαν το χέρι με το πλατύ χαμόγελο και την πίστη για τη βέβαιη νίκη του συνδυασμού μας.

Περισσότερα

Print Friendly, PDF & Email

Από manos