ο Μανώλης Θραψανιώτης
ο Μανώλης Θραψανιώτης

Θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν ένα προσωπικά όλους όσους  συνέβαλαν με κάθε τρόπο σε αυτή την ιστορική νίκη. Αυτή η νίκη που δίνει το δικαίωμα σε όλους τους πολίτες αυτής της χώρας να ονειρεύονται ξανά.

Η ελπίδα ήρθε, και μαζί της ήρθε  και το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων  του λαού μας. Η νίκη  της Αριστεράς είναι σημαντική και ιδιαίτερα στο Λασίθι. Είναι ώρα να πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε και όλα όσα τόσα χρόνια μας στέρησαν. Το Λασίθι θα πάρει αυτό που του αναλογεί . Το Λασίθι δεν φοβήθηκε, νίκησε τους εκβιασμούς και την κινδυνολογία και έδωσε το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό αύξησης σε επίπεδο νομού στην Επικράτεια.

Επίσης να ευχαριστήσω τους συνυποψήφιους μου για τον κοινό μας αγώνα. Όλοι μαζί συστατευθήκαμε για ένα κοινό στόχο, να μεταφέρουμε την ελπίδα μέσα από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε Λασιθιώτη και Λασιθιώτισσα . Να ευχαριστήσω  όλους τους συντρόφους και φίλους που με βοήθησαν σε αυτή την προεκλογική περίοδο. Να ευχαριστήσω όλα τα ΜΜΕ για την υποστήριξη τους στο δίκαιο προεκλογικό αγώνα μας.

Θα αγωνιστούμε για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες του λαού, να δικαιώσουμε  όλους όσους  μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους αλλά και αυτούς που δεν μας ψήφισαν,  για  να κάνουμε μια νέα αρχή, με την αριστερά πρωταγωνιστή.

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δίνει  νέα προοπτική για αλλαγή πολιτικής στην Ευρώπη . Όλοι οι λαοί της  περίμεναν αυτή η νίκη  που θα πυροδοτήσει την αλλαγή στη πολιτική  της λιτότητας και της καταστροφής  και να μπούμε στον πραγματικό δρόμο της ανάπτυξης.

Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού δείχνει το δρόμο για να την αποκατάσταση της  Ισότητας, της Δικαιοδύνης  και της  Δημοκρατίας.

Με μεγάλη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα αλλά και ευθύνη για το μέλλον του Λασιθίου δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ για να μην διαψεύσω όλους όσους  μας εμπιστεύθηκαν .

Μανόλης Θραψανιώτης

Υποψ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν.Λασιθίου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos