Ο Δημήτρης Κουνενάκης με τον κ. Γρηγοράκη Συνάντηση με τον πρόεδρο των Τουριστικών Καταστημάτων, κύριο Κ. Γρηγοράκη είχε αντιπροσωπεία του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ» με επικεφαλής τον Δημήτρη Κουνενάκη. Ο κύριος Γρηγοράκης έθεσε ως βασικότερα προβλήματα τα παρακάτω:
 
Χρειάζεται η γενικότερη βελτίωση της λειτουργίας της πόλης, όπως η απελευθέρωση των πεζοδρομίων, η διαμόρφωσή τους, η επέκταση της πεζοδρόμησης και η εξασφάλιση χώρων περιπάτου εντός και εκτός πόλης.
 
Θεωρεί αναγκαία την εφαρμογή δακτυλίου, κατόπιν μελέτης, ώστε να διευκολυνθεί η κίνηση των επισκεπτών, τουλάχιστον στους μήνες αιχμής.
 
Είναι απαραίτητη η εξασφάλιση χώρων στάθμευσης και προφανώς η συνολική αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος που αποτελεί το υπ’ αριθμόν ένα ζήτημα της πόλης.
 
Χρειάζεται επσης η βελτίωση του φωτισμού και η κατασκευή δημόσιων τουαλετών. Η ήπια αξιοποίηση του νησιού θα συμβάλλει στο τουριστικό προϊόν, ενώ χρειάζεται να δούμε την βελτίωση και αναβάθμιση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με γρήγορα πλοία.
 
Χρειαζόμαστε μια ολοκληρωμένη πολιτική διαφήμισης για την προβολή του τουριστικού προϊόντος. Συμφωνήσαμε να έχουμε ως Δήμος, τακτική συνεργασία και επαφή, για να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων αλλά και στην ανάπτυξη του τόπου.
 
Άγιος Νικόλαος 24 Ιουλίου 2006
 Το γραφείο Τύπου

Print Friendly, PDF & Email

Από manos