νομαρχιακή επιτροπή Λασιθίου
νομαρχιακή επιτροπή Λασιθίου

Tο ΠΑΣΟΚ από το 1981 εως σήμερα κατά τη κυβερνητική του θητεία άφησε ανεξίτηλα το στίγμα του στις υποδομές και στην ανάπτυξη του Νομού μας (Νοσοκομεία στο νομό Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα, Σητεία, Κέντρα Υγείας σε απομακρυσμένη περιοχή, δημιουργία ΤΕΙ και στις τρεις πόλεις, αρδευτικά έργα, εγγειοβελτιωτικά έργα,έργα υποδομής, αθλητικά έργα και άλλα). 

Η οικονομική κρίση από το 2011 και μετά άφησε έντονα τα σημάδια της σε όλη τη χώρα.Στο Νομό μας αυτό φαίνεται κύρια με την απομάκρυνση της Σχολής Αστυνομίας στη Σητεία, τη προσπάθεια κλεισίματος της ΑΣΤΕΑΝ και την αποψίλωση των ΔΟΥ Ιεράπετρας και Σητείας. Αλήθεια τι στάση κράτησε ο Κυβερνητικός Βουλευτής για να αποφευχθούν, όπως αποφεύχθηκαν σε άλλες περιπτώσεις από το 2010 μέχρι τον Μάιο του 2011 και ο Βουλευτής της Αντιπολίτευσης εκτός από επερωτήσεις.
Οι δομές που θίχτηκαν τα τα τελευταία δύο χρόνια αναδεικνύουν εμφανέστατα από τη μιά το έλλειμα πολιτικής εκπροσώπησης στο Νομό από τη μεριά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη τα αποτελέσματα της λαίλαπας των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που ασκούνται στη χώρα και στην Ευρώπη.
Με αφορμή την επίσκεψη του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ στο Λασίθι και τη γενικευμένη του αναφορά για εγκαταλελλειμένο Νομό εκτός από τις γενικότητες και την εκμετάλλευση της αγωνίας του πολίτη για το σήμερα και το αύριο, αυτό που έχει ανάγκη η κοινωνία είναι οι δεσμεύσεις και όχι τα κούφια λόγια της ανατροπής.
Δεν δεσμεύτηκε για κάτι συγκεκριμένο στο Νομό μας ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι κατακτήσεις του λαού μας και ιδιαίτερα στο Νομό που κατακτήθηκαν με σχέδιο και αγώνες πρέπει να διευρυνθούν και να αποτελέσουν βάση για την ανάπτυξη και τη ποιότητα ζωής.
Οι πολίτες λένε τέρμα στις κούφιες προεκλογικές εξαγγελίες – τουφεκιές στον αέρα- χωρίς σχέδιο που ευχαριστούν εφήμερα ακουστικά προς στιγμή τους πολίτες.
Εμείς σαν Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Λασιθίου σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς υποσχόμαστε ότι θα σταθούμε με συνέπεια και συνέχεια στον αγώνα για την υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων στο Νομό μας για ένα κράτος δικαίου, για τη διεύρυνση των κοινωνικών και προνοιακών δομών, για υπηρεσίες κοντά στο πολίτη με γνώμονα τον άνθρωπο, τη κοινωνία και τη χώρα,πράγματα που το ίδιο το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε, υλοποίησε και στήριξε.

Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos