Εν ώρα ορκωμοσίας

Δημοτικό Συμβούλιο Χερσονήσου

Αρκετή ήταν η προσέλευση κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Χερσονήσου, (2007 – 2013), που η αίθουσα δεν χώρεσε όλους όσους βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν την τελετή. Νέοι κι απερχόμενοι αλλά και συγγενείς και φίλοι γέμισαν την αίθουσα για να παρακολουθήσουν από κοντά τα πάντα. Ευλόγησε ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου, Νεκτάριος.

Μετά τον όρκο που εκφώνησε ο Δήμαρχος Σπύρος Δανέλλης και επανέλαβαν όλοι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Μητροπολίτης Πέτρας, τόνισε ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ανανεώνονται ενώ η ισοβιότητα των ιεραρχών έχει και μειονεκτήματα.

Νοιώθουμε πολύ βαριά την ευθύνη της εντολής και της εμπιστοσύνης, είπε αμέσως μετά ο Δήμαρχος Σπύρος Δανέλλης για να προσθέσει, έχουμε τη συναίσθηση ότι θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς, για να αντιμετωπίσουμε τα πολλά προβλήματα που χαρακτηρίζουν έναν τόπο όπως η Χερσόνησος.

 Από τη πλευρά του ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Ζαχαρίας Δοξαστάκης, υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει με το ίδο αμείωτο ενδιαφέρον, πάνω από προσωπικές πικρίες αφού ο λαός έδειξε με τη σοφία του ότι κανείς δεν περισσεύει.

Τέλος στο ισόγειο του Δημαρχείου, παρατέθηκε μικρή δεξίωση για όλους όσους βρέθηκαν και τίμησαν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos