Παυλάκη, Μαλιαρόζη, Κοντοπόδη, Νέα Πορεία
Πόπη Μαλιαρόζη

Ονομάζομαι Πόπη Γεροντή Μαλλιαρόζη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Αγιο Νικόλαο με καταγωγή από τον Κρούστα και μένω στα Μέσα Λακώνια απ’όπου κατάγεται η μητέρα μου. Είμαι παντρεμένη  με τον Τάκη Μαλλιαρόζη παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΟΑΝ και έχουμε δυο κόρες τη Νατάσα και τη Τζωρτζίνα. Επαγγελματικά απασχολήθηκα για ένα μικρό διάστημα  στον τουριστικό τομέα ενώ για μεγαλύτερο διάστημα συνεργάστηκα με αρχιτέκτονες και μηχανικούς  ως σχεδιάστρια. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι ενεργά με τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας ως προεδρος  των Φίλων της Χορωδίας του Δήμου Αγίου Νικολάου και χορωδός στη χορωδία του Δήμου και στη χορωδία της Ενορίας της Ευαγγελίστριας.

Δέχτηκα την πρόταση του κ.Γιάννη Ανδριώτη να συμμετέχω στο συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»   γιατί αφ’ενός  τον εμπιστεύομαι  και αφ’ετέρου θέλω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις  ώστε να προχωρήσει ο τόπος μας μπροστά χαράζοντας ουσιαστικά μια νέα πορεία.

Πόπη Γεροντή Μαλλιαρόζη

Υποψήφια  Δημοτική Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών

Παυλάκη, Μαλιαρόζη, Κοντοπόδη, Νέα Πορεία
Αθανασία Κανελοπούλου Παυλάκη

Ονομάζομαι Αθανασία Κανελλοπούλου – Παυλάκη, γεννήθηκα στην Αθήνα από Πελοποννήσιο πατέρα και Ελουντιανή μητέρα. Τελείωσα το Γυμνάσιο στον Άγιο Νικόλαο και την Τεχνική Επαγγελματική Σχολή Νεάπολης, και στη συνέχεια σπούδασα στην σχολή Τουριστικών επαγγελμάτων στου Κοκκίνη Χάνι. Εργάστηκα στο ΓΝΑΝ ως νοσηλεύτρια μέχρι το 2017 οπότε και συνταξιοδοτήθηκα. Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Παυλάκη, έχουμε δύο παιδιά και ζω σε ενα παό τα πιο όμορφα χωριά του Πάνω Μεραμπέλλου τη Φουρνή.

Για πολλά χρόνια ήμουν πρόεδρος στον Πολιτιστικό  Σύλλογο  Φουρνής «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»   στον οποίο είμαι ενεργό μέλος μέχρι σήμερα.

Εχω συνεργαστεί πολλά χρόνια με τον Γιάννη Ανδριώτη και ξέρω ότι όταν βάζει στόχους  τους πετυχαίνει δουλεύοντας πάρα πολύ σκληρά και εμπιστεύομαι την κρίση του στη λήψη σωστών αποφάσεων. Συμπορεύομαι λοιπόν μαζί του  για να προχωρήσουμε μπροστά και οδηγήσουε τον τόπο σε μια «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ».

Αθανασία Κανελλοπούλου – Παυλάκη

Υποψήφια  Δημοτική Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών

Παυλάκη, Μαλιαρόζη, Κοντοπόδη, Νέα Πορεία
Μαρίνα Κοντοπόδη

Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο όπου και διαμένω με την οικογένεια μου. Είμαι παντρεμένη με τον Νίκο Ατσαλή και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά, τον Ιωάννη, την Τζωρτζίνα και τον Μάνο.

Είμαι πτυχιούχος Οδοντοτεχνικής. Από το 1997 δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον ασφαλιστικό χώρο, ως ασφαλιστική και επενδυτική σύμβουλοςστην εταιρία Interamerican, κάτοχος του L.U.T.C, πιστοποιημένη Financial Planner, ενταγμένη τρεις φορές στον παγκόσμιο οργανισμό M.D.R.T.καθώς και στη Libra της Ευρώπης.

Η αγάπη και το ενδιαφέρον μου για τον πολιτισμό με ώθησαν στην εισαγωγή μου στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο της σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών στο τμήμα «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» όπου και φοιτώ έως και σήμερα.

Υπήρξα ενεργή συνδικαλίστρια στα  φοιτητικά μου χρόνια.

Αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση του κ. Γιάννη Ανδριώτη, θέτοντας  την υποψηφιότητα μου στην κρίση σας, με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς για την  πόλη μας. Θεωρώ χρέος μου να περάσω από την θεωρεία στην πράξη, για μια εκσυγχρονισμένη πόλη υψηλών Ευρωπαϊκών προδιαγραφών όπως την έχω οραματιστεί, για ένα δήμο με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Αξιοποιώντας τα προσφερόμενα Ευρωπαϊκά προγράμματα και όχι μόνο, προτείνοντας καινοτόμες ιδέες, σε μια προσπάθεια βελτίωσης της ζωής των κατοίκων στον δήμο του Αγίου Νικολάου. Εστιάζοντας στην παιδεία, την οποία θεωρώ ως βάση του πολιτισμού, στον αθλητισμό, στη δημιουργία υποδομών, στην ανάπτυξη του τουρισμού, στην ενίσχυση των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, στην ανάδειξη του πολιτισμικού πλούτου της περιοχής μας ο οποίος είναι ανεξάντλητος και στην φροντίδα των αδέσποτων ζώων, δημιουργώντας έτσι ένα δήμο πρότυπο. Πιστεύω στην δυνατή συνεργασία, στην δημιουργική πρωτοβουλία και ανιδιοτελή προσφορά, ανεξάρτητη από πολιτικές ιδεολογίες, που θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα της καθημερινότητας με αποτελεσματικότητα, δίνοντας λύσεις και όχι παραθέτοντας δικαιολογίες. Με την δική σας εντολή, μπορούμε με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» να χαράξουμε ένα δρόμο που θα μας οδηγήσει  στην εξέλιξη και στην ευημερία.

Μαρίνα Κοντοπόδη – Ατσαλή

Υποψήφια  Δημοτική Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos