Ζερβάκης Γιώργος Ο συνδυασμός Σητεία Δήμος Πρότυπο και εγώ προσωπικά σας οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθεια και την βοήθεια που μας προσφέρατε καθ όλη την προεκλογκή περίοδο καθώς και την συνδρομή σας στην διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος της 15ης Οκτωβρίου.
 
Το ποσοστό του 47% με το οποίο μας τιμήσατε δικαιώνει απόλυτα τον ρόλο ύπαρξης του συνδυασμο μας καθώς και όλες τις μέχρι τώρα επιλογές μας. Δικαιώνει απόλυτα την διάθεση και πίστη του κόσμου για απεγκλωβισμό και απεξάρτηση από κομματικές υποδείξεις όταν πρόκειται για την διαχείριση τοπικών υποθέσεων.
 
Και είμαστε υπερήφανοι γιατί δημιουργήσαμε ένα πολιτικό τοπίο στο οποίο προτεραιότητες είναι οι πολιτισμένες και ανθρώπινες σχέσεις και η πίστη για προσφορά στα κοινά. Με απόλυτη προσήλωση λοιπόν σε ιδανικά και αρχές δε θα πάψουμε να επικεντρώνουμε την προσοχή μας στην ουσία της πολιτικής που δεν είναι άλλη από την προσφορά στο πολίτη.
 
Για τον λόγο αυτό σας δηλώνουμε υπεύθυνα ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο και περισσότερο ζήλο με αδιάκοπη και καθημερινή παρουσία, αδέσμευτη και καθαρή φοονή να είμαστε πάντα κοντά στις ανσυχίες, τους προβληματισμούς και τις προσδοκίες σας για την πορεία αυτού του τόπου.
 
Είναι υποχρέωση μας να φανούμε αντάξιοι της αγάπης και της εμπιστοσύνης όλων όσων μας τιμήσατε με την ψήφο σας και σας υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την εκτίμηση και τον σεβασμό και των υπολοίπων συνδημοτών μας. Ευχόμαστε για μια παραγωγική και δημιουργική τετραετία.΄
 
Σας ευχαριστούμε θερμά
Ζερβάκης Γιώργος
Υποψ. Δήμαρχος
του Συνδυασμού ΣΗΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Από manos