Με το Νομάρχη Ηρακλείου

Πολιτών Νομαρχία

Συνεχίζει τις επισκέψεις της στην ύπαιθρο η υποψήφια νομάρχης Ηρακλείου του συνδυασμού Ηράκλειο-Πολιτών Νομαρχία κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη-Ηλιάκη. Χθες το απόγευμα επισκέφτηκε τις Γούβες, Σκοτεινό, Βορίτσι, Χαρασσ, Κόξαρη, Καλό Χωριό, Ποταμιές, Σφενδύλι, Αβδού, Κράσι, Κερά, Μοχό.

Η κ. Σχοιναράκη είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους πολίτες τοπικά θέματα όπως ο τουρισμός, η αγροτική ανάπτυξη, η ποιοτική γεωργία, η βελτίωση του εισοδήματος των παραγωγών, η καλύτερη οργάνωση της τοπικής αγοράς και του τρόπου διάθεσης και προώθησης των προϊόντων, η ενίσχυση των υποδομών της ευρύτερης περιοχής.
Τόνισε επίσης την ανάγκη σύνδεσης του πρωτογενούς τομέα με τον τουρισμό και άλλους τομείς, ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη του αγροτουρισμού, της βοτεχνίας και άλλων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στον αγροτικό χώρο, καθώς επίσης και την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας και των δράσεων των γυναικείων συνεταιρισμών.
Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου το πρωί επισκέφτηκε τις Δνσεις Εμπορίου, Δημόσιας Υγείας, Κοινωνκής Πρόνοιας και Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου. Η κ. Σχοιναράκη συναντήθηκε επίσης και με το Νομάρχη Ηρακλείου κ. Δημήτρη Σαρρή, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις και ο οποίος της δώρισε μια γκραβούρα, έργο του Ε. Βαρλάμη, που απεικονίζει τον Μγα Αλέξανδρο και κοσμεί το γραφείο του Νομάρχη. Επιπλέον συζήτησε με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και το διοικητικό προσωπικό την ανάγκη να καθοριστεί σαφές πλαίσιο λειτουργίας και εμβέλειας των υπηρεσιών και να υπάρξει συστηματικός έλεγχος των επιδόσεων, ώστε να εξασφαλστεί η μέγιστη δυνατή επίδοση και αποδοτικότητα.

Αύριο Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, το πρωί η κ. Σχοιναράκη θα επισκεφτεί το ΣΔΟΕ και τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας του Ηρακλείου και το απόγευμα θα περιοδεύσει στα χωριά Πανασσό, Γέργερη, Νύβριτο, Ζαρό, Βορίζια, Καμάρες, Γρηγοριά, Μαγαρικάρι, Καλοχωραφίτη, Κισσούς, Σκούρβουλα, Φανερωμένη και Βόρους.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos