Στη Γέργερη

Πολιτών Νομαρχία

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στην υποψήφια νομάρχη Ηρακλείου του συνδυασμού Ηράκλειο-Πολιτών Νομαρχία κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη-Ηλιάκη οι πολίτες των Δήμων Ρούβα, Ζαρού και Τυμπακίου. Χθες επισκεύτηκε τα χωριά Πανασσό, Γέργερη, Νύβριτο, Ζαρό, Βορίζια, Καμάρες, Γρηγοριά, Μαγαρικάρι, Καλοχωραφίτη, Κισσούς, Σκούρβουλα, Φανερωμένη και Βόρους.

Η κ. Σχοιναράκη είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους πολίτες τοπικά θέματα όπως τη λήψη κατάλληλων μέτρων και πρωτοβουλιών ώστε να εξασφαλιστούν οι μέγιστες δυνατές συνθήκες ασφάλειας και προστασίας από την εγκληματικότητα και τις φυσικές καταστροφές σε όλους τους πολίτες του νομού.
Η κ. Σχοιναράκη ανέφερε ότι στόχος του συνδυασμού της είναι η δημιουργία δασικών χωριών (Γέργερη, Ζαρό, Σύμη κ.ά.).
Επίσης συζήτησαν τη δημιουργία δικτύου αγροτουριστικών συγκροτημάτων ως βάσης ανάπτυξης του οικοτουρισμού και του τουρισμού της ενδοχώρας και συλλογική προβολή του με την υποστήριξη της νομαρχίας.

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου το πρωί επισκέφτηκε Υπηρεσίες της πόλης του Ηρακλείου.

Αύριο Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου θα περιοδεύσει στα χωριά Λαράνι, Ατσιπάδες, Μοριά, Κάτω Άκρια, Άνω Άκρια, Τσιφούτ Καστέλι, Σοκαρά, Αποΐνι, Πρωτόρια, Πύργο, Λούρες, Στόλους, Βαλή, Γκαγκάλες, Φλαθιάκες, Απεσωκάρι. Στις 9.30 μ.μ θα χαιρετίσει στην εκδήλωση της Δ.Ο. Γόρτυνας στα Βασιλικά Ανώγεια (κέντρο Κληματαριά).

Print Friendly, PDF & Email

Από manos