Σύγχρονος Δήμος, παρουσίαση ψηφοδελτίου
Σύγχρονος Δήμος, παρουσίαση ψηφοδελτίου

Το ψηδοδέλτιο, ταυτόχρονα με το άνοιγμα του εκλογικού κέντρου, απέναντι γωνία από το Δημαρχείο, παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης (30/4), ο δήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό Σύγχρονος Δήμος, Δημήτρης Κουνενάκης.

Από νωρίς, το εκλογικό κέντρο κατακλύστηκε από μέλη, συγγενείς και φίλους του συνδυασμού. Μετά τις 8 το βράδυ, ο Δημήτρης Κουνενάκης μετά από μια σύντομη ομιλία του για το όραμα όσον αφορά στον Δήμο Αγίου Νικολάου, κάλεσε κοντά του ένα – ένα όλα τα μέλη του συνδυασμού, αναφερόμενος σε κάθε έναν ξεχωριστά, προσφέροντας από ένα τριαντάφυλλο.

Μιλώντας για τους ανθρώπους του συνδυασμού ο Δημήτρης Κουνενάκης είπε:

Οι άνθρωποί μας είναι τα πάντα.
Οι άνθρωποί μας είναι εκείνοι που βρίσκονται πίσω από κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία.
Είναι εκείνοι που σ΄αυτές τις συνθήκες κράτησαν καλά το τιμόνι και απέδειξαν ότι μπορούν να διοικήσουν.
Στους ανθρώπους μας στηριζόμαστε και για την επόμενη 5ετία.
Ολοι γνωρίζουν ότι οι εποχές δεν είναι ότι καλύτερο για τα κοινά.
Ολοι ξέρουν ότι ο δημόσιος χώρος δεν προσελκύει  εύκολα  πολίτες.
Όμως η ποιότητα του δημόσιου χώρου είναι εκείνη που αναδεικνύει την κοινωνία μας είναι εκείνη που αποτελεί προϋπόθεση για το κοινό μας  μέλλον.

Η γιορτή κράτησε μέχρι αργά, με μικρή δεξίωση που παρατέθησε σε όσους βρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο, το οποίο παραμενει ανοικτό κάθε μέρα.

Ο συνδυασμός αποτελείται από μέλη συνεργάτες του Δημήτρη Κουνενάκη από τη πρώτη θητεία, αλλά και νεώτερα πρόσωπα που πρώτη φορά βουτούν στα βαθιά νερά της, έστω και τοπικής, πολιτικής.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos