Σύγχρονος ΔήμοςΟ συνδυασμός μας έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις επαφές του με φορείς και παράγοντες του τόπου μας. Επίσης, πραγματοποίησε τρεις θεματικές συναντήσεις. Κατατέθηκαν πλήθος προτάσεων, απόψεων, σκέψεων, που σε μεγάλο βαθμό δείχνουν τις ανάγκες αλλά και τις δυσκολίες και τις προτεραιότητες των ζητημάτων που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία.

Επιλέξαμε αυτόν τον τρόπο προσέγγισης των προβλημάτων, θεωρούμε πως αναδείχθηκαν τα πραγματικά προβλήματα και απόκτησε η ροεκλογική περίοδος ένα ουσιαστικό περιεχόμενο. Παράλληλα επιδιώξαμε και νομίζουμε ότι το καταφέραμε σε ικανοποιητικό βαθμό να αναδείξουμε τους ίδιους τους πολίτες και τους φορείς σε πρωταγωνιστές της εκλογικής περιόδου, προσπαθώντας έτσι να δείξουμε στην πράξη ορισμένα στοχεία συμμετοχικής διοίκησης. Αρκετές από τις απόψεις τις αξιοποιούμε και αρκετές επίσης τις καταγράψαμε όπως μας κατατέθηκαν χωρίς κατ΄ ανάγκη να μας εκφράζουν. Εμείς ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσους μας δέχτηκαν, συνομίλησαν μαζί μας σε πολιτισμένο κλίμα και μας βοήθησαν με τον προβληματισμό τους.
Θεωρούμε πως η σύνταξη του προγράμματος είναι μια ανοικτή διαδικασία και θα θέλαμε πάρα πολύ από τους συμπολίτες μας να μας δώσουν τις προτάσεις τους, τις παρατηρήσεις τους, τις σκέψεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συνδυασμού μας ή με άλλο τρόπο, γεγονός το οποίο θα είναι χρήσιμο για όλους μας.

Άγιος Νικόλαος 29 Αυγούστου 2006

Το γραφείο Τύπου

e-mail: info@sdimos.gr

Print Friendly, PDF & Email

Από manos