Το πρόγραμμα μας είναι η Ανεξαρτησία μας. Η Συλλογική μας δράση είναι η Δύναμη μας

Στην Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Καλοχωριανών είμαστε ανεξάρτητοι γιατί:

Έχουμε φωνή και ξέρουμε τι θέλουμε για τον τόπο μας. Δεν ήρθε κανείς να μας πεί ότι εμείς χρειαζόμαστε ένα πολιτιστικό πολύκεντρο για τα παιδιά μας. Δεν ήρθε κανείς να μας πεί ότι χρειαζόμαστε ένα καινούργιο σχολείο.

Δεν ήρθε κανείς να μας πει ότι πρέπει να οργανώσουμε  μία εθελοντική ομάδα διάσωσης και βοήθειας για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας. Δεν ήρθε κάποιος απ ‘έξω να μας πει ότι το χωριό μας χρειάζεται να είναι καθαρό και να έχει την εμφάνιση που του αξίζει. Δεν ήρθε κανείς να μας πει ότι χρειάζεται να γίνει ανάπλαση και εξωραϊσμός της παραλιακής ζώνης ούτως ώστε η ομορφότερη παραλία της Βόρειας Κρήτης να μην είναι στο χάλι που βρίσκεται σήμερα.

Δε χρειάζεται κανείς να μας πει ότι πρέπει να αναθεωρηθεί η αρχαιολογική ζώνη του Καλού Χωριού για να προωθήσουμε την ανάπτυξη του τόπου μας.

Δε χρειάζεται κανείς να μας πει ότι το Καλό Χωριό μπορεί να γίνει σημαντικός πόλος έλξης για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που μπορούν να αναπτυχθούν στην περιοχή μας.

Όλοι εμείς που είμαστε στην πρώτη γραμμή στην Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Καλοχωριανών δουλεύουμε χρόνια στους συλλόγους του χωριού, ξέρουμε τις ανάγκες του, ξέρουμε τι χρειάζεται να γίνει και ξέρουμε και τον τρόπο που θα το πραγματοποιήσουμε.

Αυτή είναι και η δύναμή μας, ο προγραμματικός μας λόγος. Αυτή είναι και η ανεξαρτησία μας, οτι το πρόγραμμά μας το φτιάξαμε μόνοι μας και το παλεύουμε μόνοι μας.

Όποιος από τους υποψηφίους Δημάρχους και να εκλεγεί αυτό το πρόγραμμα θα υλοποιήσει.

Άλλοι είναι αυτοί που παίρνουν εντολές και οδηγίες για να κάνουν το Βούλισμα την ωραιότερη παραλία της Βόρειας Κρήτης, λιμενική ζώνη. Άλλοι είναι αυτοί που θεωρούν ότι οι φυσικοί πόροι της περιοχής, η παραλιακή ζώνη, το Βούλισμα, ο Αγ. Παντελεήμονας και το Καραβοστάσι μας είναι το  λάφυρο της νίκης τους στις εκλογές και θα εισφέρουν 500.000 € έσοδα κάθε χρόνο στα ταμεία του Δήμου, και το Καλό Χωριό θα είναι γεμάτο σκουπίδια.

Άλλοι είναι αυτοί που παριστάνουν τους καπετάνιους ενώ έχουν ρίξει το καράβι στα βράχια και έχουν αφήσει το Καλό Χωριό στην αφάνεια και τον μαρασμό.

Φοβούνται την οργή του κόσμου που τώρα ξέρει ότι το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ έχει 300 εκ ευρώ και υπάρχει μελέτη για το σχολείο μας από το 2009 ενώ αυτοί πουλάνε παραμύθια στον κόσμο οτι συντάσσεται η μελέτη για το παλιό ελαιουργείο και χρησιμοποιούν για την καθυστέρηση προφάσεις όπως τα capital controls.

Η ανικανότητα, η απραξία και τα πολλά λόγια είναι αυτά που προκάλεσαν την οργή του κόσμου.

Ενοχλούνται κάποιοι από την δύναμη της ομάδας μας και την απήχηση που έχει το πρόγραμμά μας και το όραμά μας στους κατοίκους του Καλού Χωριού και προσπαθούν άλλοι να παραστήσουν τους πάτρωνες, τους παράγοντες και τους υποστηρικτές και άλλοι να πουν ότι είμαστε υποκινούμενοι απ τον ένα και τον άλλο.

Η  ΜΕΓΑΛΗ  ΑΛΗΘΕΙΑ  ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ  ΠΩΣ  ΜΟΝΟ  ΕΜΕΙΣ

ΣΤΗΝ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΚΑΛΟΧΩΡΙΑΝΩΝ  ΕΧΟΥΜΕ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ!

Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Καλοχωριανών έχει ήθος, συναντίληψη, εργατικότητα, μαχητικότητα, αξιοσύνη,  τεχνογνωσία, επιστημονική κατάρτιση, σχέδιο  και όραμα για τον τόπο μας.

Η μόνη εξάρτηση που έχουμε είναι η αγάπη μας για τα παιδιά μας και για τον τόπο μας.

Θα δώσουμε μέχρι το τέλος τον όμορφο αγώνα που ξεκινήσαμε όλοι μαζί και θα νικήσουμε.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΛΟΧΩΡΙΑΝΩΝ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos