Φωτεινή Μηλάκη, ανακοίνωση υποψηφιότητας
η Φωτεινή Μηλάκη

Την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Φωτεινή Μηλάκη.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Άγιο Νικόλαο από πατέρα Οροπεδιώτη και μητέρα Σητειακιά. Απόφοιτος του μαθηματικού τμήματος του πανεπιστημίου Κρήτης δραστηριοποιούμαι στο χώρο της εκπαίδευσης από το 2005.  Είμαι παντρεμένη με τον Μύρων Νικάκη και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά.

Στη διάρκεια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ήμουνα μέλος των μαθητικών συμβουλίων ενώ στο πανεπιστήμιο ήμουνα αντιπρόεδρος του τμήματος μου και εκπρόσωπος του στο πανελλήνιο Πανσπουδαστικό συνέδριο για 3 έτη.

Γνωρίζω δύο ξένες γλώσσες και παράλληλα με τις σπουδές μου δούλευα στον τομέα του τουρισμού.

Λόγω της μακροχρόνιας Προσκοπικής μου ιδιότητας, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τα μέρη μας, να δεθώ με τους ανθρώπους τους και να διδαχτώ την αξία της προσφοράς και του εθελοντισμού. Αυτή ήταν και η κύρια αιτία, που πρόσφερα και προσφέρω ένθερμα την βοήθεια μου, όποτε μου ζητείται, στις κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις στο σύνολο του δήμου μας.

Στα 37 μου, σε μία παραγωγική ηλικία, εκ φύσεως αισιόδοξη αλλά και ρεαλίστρια, αρνούμενη να εκμηδενίζω τα πάντα γύρω μου, θέλω να συμβάλλω στη συνέχιση των καλά γινομένων και στη βελτίωση των όποιων παραλήψεων δυσκολεύουν την καθημερινότητα μας.

Αποδέχτηκα, με αίσθημα ευθύνης, τη πρόταση του κυρίου Αντώνη Ζερβού να συμμετέχω στην σοβαρή προσπάθεια  που γίνεται σε αυτή την ομολογουμένως δύσκολη οικονομικά και κοινωνικά περίοδο που τα τελευταία χρόνια διανύουμε.

 Ο συνδυασμός Δικαίωμα στη πόλη απέδειξε με έμπρακτο τρόπο, ότι ο δήμος μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους, με φρέσκιες ιδέες και όραμα που θέλουν να προβάλουν και να αναδείξουν το τόπο τους σε θέματα πολιτισμού και τουρισμού.

Σαν μητέρα αναγνωρίζω ότι ο δήμος μας  χρειάζεται μια σύγχρονη ανάπτυξη φιλική στους νέους και τα παιδιά, ενώ παράλληλα υπάρχουν συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τις κοινωνικές  δομές του δήμου μας για να προχωρήσουν.

Συντάσσομαι με τις  παραπάνω καίριες κατευθύνσεις και  ζητάω την εμπιστοσύνη σας για να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας  και να εξελιχθούμε σαν πολίτες και ως άνθρωποι.

Είναι δικαίωμα μας.»

Μαζί συνεχίζουμε!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos