2ο Iστορικό Ράλι Λασιθίου ΜΕΡΑΜΠΕΛΛΟ 2014

ιστορικά οχήματα μπρος από την αρπαγή της Ευρώπης του Νίκου Κούνδουρου
ιστορικά οχήματα μπρος από την αρπαγή της Ευρώπης του Νίκου Κούνδουρου

Σάββατο 21 Ιουνίου.

Άφιξη των συμμετεχόντων πληρωμάτων από την υπόλοιπη Ελλάδα στον Άγ. Νικόλαο στις 08:00 περίπου.

17:30 Επίσκεψη στον Μουσειακό Πολυχώρο του ΠΑΣΟΕ στα Λακώνια για τεχνικό έλεγχο και έκθεση των οχημάτων. Θα ακολουθήσει κέρασμα στο σύλλογο.

Κυριακή 22 Ιουνίου.

Ώρα 10:00 Συγκέντρωση και έκθεση των οχημάτων στη νέα προβλήτα του λιμανιού του Αγ. Νικολάου. Η Εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 και θα κατευθυνθούμε μέσω του παραλιακού δρόμου προς την Ελούντα,   Πλάκα, Βρουχάς – Κάτω Λούμα – Πάνω Λούμα –Σκινιάς .Στη συνέχεια θα φτάσουμε στην Ιερά Μονη Αρετίου και θα σταματήσουμε περίπου 30 λεπτά. Μέσω των χωριών Καρύδι και Δωριές θα περάσουμε από τα χωριά Φουρνή και Καστέλι , Νικηθιανός με τερματισμό στην κεντρική Πλατεία της Νεάπολης .Τα οχήματα των συμμετεχόντων θα παραταχτούν στην κεντρική Πλατεία της Νεάπολης για όση ώρα διαρκέσει ο τερματισμός. Μετά την διαδικασία άφιξης και περίπου στις 14.30 τα οχήματα θα αναχωρήσουν για το Διγενής Παλλάς για το γεύμα τελετής λήξης και τις απονομές.

Δευτέρα 23 Ιουνίου.

11:00 Αναχώρηση με σκοπό την επίσκεψη και ξενάγηση στο Ιστορικό Σπήλαιο της Μιλάτου 17.00 Αναχώρησητων συμμετεχόντων για Ηράκλειο Κρήτης

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email