ενημέρωση του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας
θερμοκηπιακές καλλιέργειες στην Ιεράπετρα

Ενημερώνουμε τα μέλη του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας ότι την εβδομάδα από 27/7 έως 3/8 2020 (Ε31) το νέο Δ.Σ. ασχολήθηκε με τα εξής θέματα:

1) Προγραμματισμένη επίσκεψη την 28.07.2020 στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας Ιεράπετρας και συνάντηση με την υπεύθυνη τμήματος κ. Μίχου Άννα. Συζητήθηκαν θέματα της τοπικής αγροτικής δραστηριότητας με επίκεντρο την νέα Ίωση Καστανής Ρυτίδωσης της Τομάτας.

2) Προγραμματισμένη επίσκεψη την 31.07.2020 στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου και συνάντηση με τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Γουλιδάκη Ιωάννη. Στην διάρκεια της, έγινε αναφορά και ενημέρωση σε πλειάδα θεμάτων του αγροτικού χώρου, σε σχέση με τις αρμοδιότητες της Αντιπεριφέρειας, όπως η έκδοση άδειας εργασίας σε εργάτες γης κ.α.

3) Διοργάνωση ενημερωτικής εσπερίδας στην Ιεράπετρα την 02.09.2020 με θέμα την
«Ίωση της Καστανής Ρυτίδωσης της Τομάτας », με ομιλητές από τις πιο νευραλγικές θέσεις για την αντιμετώπιση αυτού του επικινδύνου παθογόνου, που απειλεί πλέον έντονα την περιοχή μας.

4) Μετά την επιστολή στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βορίδη για τις οικονομικές ενισχύσεις στα θερμοκηπιακές κηπευτικά ,οι επαφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Κλείνοντας την ενημέρωση, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι από την Δευτέρα 10.08.2020 θα επαναδραστηριοποίηθει εκ νέου η Σελίδα Facebook του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας.

Ακολουθήστε την Σελίδα και θα ενημερώνεστε καθημερινά για όλες τις εξελίξεις στα αγροτικά ζητήματα της περιοχής και όχι μόνο!

Μείνετε κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια!!

Εκ του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Γαϊτάνης Ιωάννης, Βιαννιτάκης Μιχαήλ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos