Άλλη μία (!!!) σύσκεψη για την αγροτική ασφάλεια στην Ιεράπετρα
από τη σύσκεψη για την αγροτική ασφάλεια

Συνάντηση με εκπροσώπους των Τοπικών Συμβουλίων, Συλλόγων, τοπικών φορέων και πολιτών από το Καβούσι, την Καλαμαύκα και την Ανατολή είχε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Σήφης Αναστασάκης.

Οι εκπρόσωποι των παραπάνω περιοχών αναφέρθηκαν στα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την καταστροφή αγροτικών περιουσιών που υπάρχει από τα αδέσποτα ζώα στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές του Δήμου και τη συνδρομή του δήμου για την αντιμετώπιση του φαινομένου που καταστρέφει την ύπαιθρο.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο κι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Κουγιουμουτζάκης και ο Πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου κ. Γιώργος Λιανάκης, αναφέρθηκαν στις πολλαπλές συσκέψεις και επαφές που έχουν γίνει για το θέμα εξηγώντας τις προβλέψεις του νέου νόμου για τις αρμοδιότητες του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Ιεράπετρας, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε κι αναμένει, την έγκριση από την Περιφερειακή Διοίκηση για τη χρήση του χώρου των πρώην σφαγείων για την περισυλλογή αδέσποτων που θα φυλάσσονται για δέκα μέρες, όπως προβλέπει ο νόμος και στη συνέχεια θα ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία.

Επιπλέον, αποφασίστηκε και θα ζητηθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να αλλάξει ο υφιστάμενος νόμος προκειμένου να προστατευτεί η αγροτική παραγωγή και να λειτουργήσει οργανωμένα και αποδοτικά η κτηνοτροφική.
από τον Δήμο Ιεράπετρας

Δυστυχώς, άλλη μία συνάντηση, μόνο για τη συνάντηση, αφού κανείς δεν έχει το σθένος να επιβάλλει το νόμο και την τάξη. Ψάξτε πίσω τον δικτυακό μας τόπο και θα καταλάβετε……

Παραδείγματος χάριν:
Επανασυγκρότηση Επιτροπής Αγροτικής Ασφάλειας ! γιατί πότε λειτούργησε;

Σύσκεψη στην Ιεράπετρα για την αγροτική ασφάλεια

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: