η νομάρχης Ηρακλείου με τον νομάρχη Πειραιά και τον Πρόεδρο του Πα.Σο.Κ.Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου με δικό της περίπτερο στο 3ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς, που πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 12 Απριλίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στην Αθήνα.
Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το περίπτερο της Νομαρχίας, η οποία με τη συμμετοχή της στην έκθεση στόχευε στην προώθηση και την προβολή του έξτρα παρθένου Κρητικού ελαιολάδου με τη μοναδική γεύση, τη χαμηλή οξύτητα και το υπέροχο άρωμα, στο ευρύ κοινό και στους εκπροσώπους ξένων αγορών.

Την εξαιρετικά σημαντική προσπάθεια για την προβολή του Κρητικού Ελαιολάδου, τόσο στην εγχώρια, όσο και την ξένη αγορά ενίσχυσε η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη, με την παρουσία της στην έκθεση και στο περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου.
η νομάρχης Ηρακλείου με την Μαριάννα ΒαρδινογιάννηΕξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, της τέχνης και των γραμμάτων επισκέφθηκαν το περίπτερο της Νομαρχίας, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με πλήθος προϊόντων και να ενημερωθούν μέσα από πλούσιο έντυπο και ηλεκτρονικό  διαφημιστικό υλικό.
Εκτός των άλλων στο περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου βρέθηκαν ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Η κ. Σχοιναράκη συνομίλησε μαζί τους, τονίζοντάς τους τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου, διαφημίζοντας τα αγνά προϊόντα του τόπου μας.

Από τη Νομαρχία Ηρακλείου

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: