ΑμπέλιαΤο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) σε συνεργασία με τον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), διοργανώνει σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων, τα οποία απευθύνονται σε 4.500 ανταποκριτές – στελέχη των Ο.Τ.Α. με στόχο τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους του Οργανισμού.

 
 
Στην Περιφέρεια Κρήτης η επιμορφωτική δράση – ημερίδα διεξάγεται σήμερα στο Ηράκλειο (ξενοδοχείο Ατλαντίς) με κεντρικό ομιλητή το Διοικητή του ΟΓΑ κ. Λευτέρη Παπαγεωργόπουλο.
 
Τα προγράμματα, υλοποιούνται από τα Περιφερειακά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης (Π.ΙΝ.ΕΠ.) του Ε.Κ.Δ.Δ..Α. και εντάσσονται στο πλαίσιο της προώθησης ολοκληρωμένων δράσεων επιμόρφωσης σε ειδικές πληθυσμιακές ομάδες της δημόσιας διοίκησης και αυτοδιοίκησης.
 
Στη θεματολογία τους περιλαμβάνουν εξειδικευμένα θέματα σχετικά με την Κύρια Ασφάλιση των Αγροτών και τους Κλάδους Υγείας, Συντάξεων & Διεθνών Ασφαλιστικών Σχέσεων, αλλά και επιμορφωτικές δράσεις στον τομέα των Νέων Τεχνολογιών, οι οποίες αποβλέπουν στην ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων κυρίς σε θέματα Πληροφορικής.
 
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι
 
Print Friendly, PDF & Email

Από manos