αγρότες γέφυρα ΦρουζήΗ Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Ηρακλείου (ΟΑΣΝΗ) διοργανώνει συλλαλητήριο την Πέμπτη στις 4 του Οκτώβρη και καλεί  όλους τους αγροτικούς φορείς και τους αγρότες όλης  της Κρήτης να δώσουν δυναμικά το παρόν τους στέλνοντας ένα παγκρήτιο ηχηρό μήνυμα αντίδρασης και ανατροπής σ’ αυτούς τους ασήμαντους διαχειριστές των πολιτικών της εξαθλίωσης  της ταπείνωσης και του αφανισμού των Ελλήνων αγροτών.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ!!!

Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε  τις πολιτικές  που μας οδηγούν στην εξαθλίωση.

Θέλουμε μέτρα Ανάπτυξης, θέλουμε μέτρα Ανάκαμψης με όραμα και ελπίδα.

Αυτός ο αγώνας δεν είναι μόνο των αγροτών είναι ένας αγώνας όλων εμάς όλες οι κοινωνικές τάξεις όλες οι κοινωνικές ομάδες μαζί πρέπει να αγωνιστούμε.

Προσυγκέντρωση στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ Λεωφ. 62 μαρτύρων 146 στις 10:30 το πρωί και στη συνέχεια θα μεταβούμε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                             ΝΤΙΣΠΥΡΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

ΠΑΝΛΑΣΙΘΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Ιεράπετρα : 1 – 10 – 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνάδελφοι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Λασιθίου , η σπίθα που ανάψαμε στη γέφυρα φρουζή , θα γίνει φλόγα και θα ανάψει για όλη την Κρήτη στον ΠΑΝΚΡΉΤΙΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ που συνδιοργανώνουμε με την ΟΑΣΝΗ και όλους τους αγροτικούς φορείς της Κρήτης .

Αντιδρούμε και αντιδρούμε έντονα , στις εξαγγελίες των ανάλγητων συγκυβερνώντων που ως μόνο τους στόχο έχουν την εξαφάνιση της αγροτιάς και της κτηνοτροφίας μας .

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ !!!

  • ΌΧΙ στην υπαγωγή μας στο κανονικό φορολογικό καθεστώς τηρώντας βιβλία και στην φορολόγηση μας με 20% – 30% από το πρώτο ευρώ.
  • ΌΧΙ στην μείωση επιστροφής ΦΠΑ από 11% σε 6% .
  • ΌΧΙ στην μείωση της ήδη πενιχρής αγροτικής σύνταξης κατά 30-60 ευρώ και στην περικοπή των δώρων ……………….

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!

Καλούμε όλους  τους αγρότες , τους κτηνοτρόφους , αλλά και όλη την κοινωνία του Λασιθίου να συμμετέχουν δυναμικά και αποφασιστικά στον Πανκρήτιο Αγροτικό Αγώνα την Πέμπτη 4 0κτωμβρίου στο Ηράκλειο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης για να ανατρέψουμε τα σχέδια αφανισμού μας .

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ !!!

Προσυγκέντρωση για την Ιεράπετρα στις ελαιοδεξαμενές στις 9:30 και αναχώρηση για Ηράκλειο στις 10:00

Πανλασιθιώτικη  Επιτροπή Αγώνα

Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: