Πλακιωτάκης Γιάννης, Καρχιμάκης Μιχάλης, από παλαιότερη συνάντηση τους
Πλακιωτάκης Γιάννης, Καρχιμάκης Μιχάλης, από παλαιότερη συνάντηση τους

Δυστυχώς, κάποιοι σύγχρονοι πολιτικοί μας δεν μπορούν να απαρνηθούν παλαιοκομματικές αντιλήψεις και πρακτικές. Και συνεχίζουν με τον ίδιο τρόπο, αγνοώντας ότι ο κόσμος προχωρεί και αλλάζει. Δείτε το video με τον βουλευτή Καλοχαιρέτα και θα καταλάβετε…….

ο υφυπουργός εργασίας Γιάννης Πλακιωτάκης
ο υφυπουργός εργασίας Γιάννης Πλακιωτάκης

Περίπτωση πρώτη:

Μετά από συνεργασία του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πρόνοιας κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και του Υπουργού Υγείας κ. Μάκη Βορίδη, εγκρίθηκε σήμερα από το ΚΕΣΥΠΕ η μεταφορά επιπλέον 30 κλινών στο Νοσοκομείο Νεάπολης, για την δημιουργία Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης.

Το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται να εγκριθεί και η μελέτη σκοπιμότητας για την δημιουργία του εν λόγω Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης.

Όπως είναι ήδη γνωστό η υλοποίηση του Κέντρου αυτού αποτελούσε εδώ και καιρό σταθερό στόχο του κ. Πλακιωτάκη, είναι γνωστό δε πως σκοπός του είναι η προώθηση και επίλυση όλων των θεμάτων που απασχολούν το νοσοκομείο του Νομού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμβολή της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Νεάπολης κυρίας Λίας Μοσχοβιτάκη, υπήρξε σημαντική για την επίλυση αυτού του ζητήματος, ενώ η συνεργασία μαζί της είναι άριστη.

Βέβαια, με τη μεταφορά κρεβατιών, κέντρο αποθεραπείας δεν γίνεται, όταν έχει μπλέξει η μελέτη…….

από τη συνάντηση Λοβέρδου, Πλακιωτάκη
από τη συνάντηση Λοβέρδου, Πλακιωτάκη

Περίπτωση δεύτερη:

Συναντήθηκαν την δευτερα 21/7,ο π.βουλευτης Λασιθίου Μιχ.Καρχιμακης με τον υπουργό παιδείας κ.Α.Λοβέρδο.

Κατα την συνάντηση ο κ.καρχιμακης έθεσε το θέμα της προετοιμασίας της λειτουργίας του τμήματος  τεχνολογίας και τροφίμων το οποίο έχει προβλεφθεί να δεχθεί τους πρώτους εισακτέους απο το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Συγκεκριμένα ζήτησε απο τον υπουργό .

1) να ξεκινήσουν αμεσα οι διαδικασίες έγκρισης διορισμού 10 μελών μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού,σε ειδικά αντικείμενα τεχνολογίας τροφίμων και επιπλέον μερική πρόσληψη ειδικού τεχνικού προσωπικού,οπως έχει ζητήσει το ΤΕΙ Κρήτης.

2) να εξευρεθούν πόροι  1 εκατ.ευρω για τον εξοπλισμό προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την έναρξη λειτουργίας του ΤΕΙ στην ιεραπετρα.

Ο υπουργός παιδείας  κ.Λοβερδος ενημέρωσε τον κ.Καρχιμακη,

οτι θα επικοινωνήσει και θα υπάρξει αμεσα,ίσως και εντός της εβδομάδας ,συνάντηση με την διοίκηση του ΤΕΙ Κρήτης,προκειμένου να συντονίσουν το ταχύτερο δυνατόν τις διαδικασίες των προσλήψεων του εκπαιδευτικού προσωπικού που ειναι χρονοβόρες και ταυτόχρονα ανέλαβε την υποχρέωση να εξευρεθούνοι πόροι του 1 εκατ,ευρω απο το ΕΣΠΑ για τον εξοπλισμό και τις αναγκαίες υποδομές.

Συμφώνησαν ταυτόχρονα οτι θα υπάρχει μια διαρκής επικοινωνία παρακολούθησηςκαι προετοιμασίας της λειτουργίας του τμήματος τεχνολογίας τροφίμων στην ιεραπετρα

……κάποια στιγμή στο μέλλον ΘΑ δούμε πως θα στήσουμε το τμήμα!!!!

Μόνο που, ομελέτα δεν γίνεται χωρίς να σπάσεις αυγά……

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Μια σκέψη στο “Ετελείωσε…….”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.