Η κυβέρνηση θα επιφέρει ακόμα μεγαλύτερη τερατογέννεση στο τηλεοπτικό στερέωμα
τερατογέννεση στο τηλεοπτικό στερέωμ

Η πραγματικά πλουραλιστική και βαθιά ενημέρωση της ελληνικής κοινωνίας, μαζί με την ανάδειξη γνήσιων αξιών και την ενίσχυση των πολιτιστικών προσπαθειών της χώρας, είναι σήμερα όσο ποτέ αναγκαία να στηριχτούν από το ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο, ως αναντικατάστατες κατευθύνσεις, για μια διέξοδο του τόπου από την κρίση, η οποία δεν είναι μονόπλευρα οικονομικό ζήτημα.

Δυστυχώς, η κυβέρνηση, εμμένοντας σε διαδικασίες αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών που είναι βαθύτατα μη αντιπροσωπευτικές, μονομερείς αυθαίρετες, εμπορευματοποιημένες, διάτρητες και αναξιόπιστες, είναι βέβαιον ότι θα επιφέρει ακόμα μεγαλύτερη τερατογέννεση στο τηλεοπτικό στερέωμα.

Το τηλεοπτικό τοπίο, με μεμονωμένες εξαιρέσεις εκπομπών, προσώπων και προσπαθειών, έχει κάνει μέχρι σήμερα απίστευτη ζημιά στον τόπο και είναι συνυπεύθυνο για την τραγωδία που διανύουμε.

Η κυβέρνηση, αντί να επιχειρήσει μια μεγάλη δημοκρατική τομή στο χώρο της τηλεόρασης, με όσα μεθοδεύει, θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο τα τηλεοπτικά πράγματα της χώρας, επιφέροντας νέα βαρύτατα πλήγματα στην κοινωνία, στην ίδια την πολιτική και κυρίως στη δημοκρατία.

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ της Λαϊκής Ενότητας Λασιθίου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos