Μαύρο

Απόmanos

Αυγ 26, 2007

Μαύρο παντού….το παρόν αλλά και το μέλλον αυτής της χώρας, με όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες, τις τελευταίες ώρες.  Ενώ η χώρα καίγεται από το βορρά στο νότο, βορά διαφόρων επιτηδείων, κυβερνώντες και κυβερνώμενοι σ’ αυτή τη χώρα, συνεχίζουν να ζουν στη νιρβάνα τους.
Αλλοι μιλούν για συνομωσία, άλλοι για την απουσία του κράτους, αλλά ουδείς για την ευθύνη όλων μας για τη κατάντια αυτού του “κράτους”!
 
Είμστε όλοι συνυπεύθυνοι για τον ξεπεσμό, αφού εμείς επιλέγουμε αυτούς που μας κυβερνούν και αυτοί με τη σειρά τους, όντας καθρέπτης δικός μας, άρα, ανταποκρινόμενοι στις “επιταγές” μας, έχουν εκφυλίσει τα πάντα στο “όνομα του λαού” και στη λογική ου μικροσυμφέροντος.
 
Υπερασπιστείτε το μικροαστικό σας όνειρο είχε πεί προεκλογικά το 2004, γνωστός πολιτικός.
 

Αφ' υψηλού

Ελλάς το μεγαλείο σου

Αν οι πολιτικοί μας, λων των κομμάτων, είχαν μια στάξη τσίπα πάνω τους, θα είχαν παραιτηθεί, αλλά και θα είχαν διαλύσει τα κόμματα αφού απέτυχαν μετά την δεκαετία του 50, σε όλους τους τομείς, με πολιτικές που άγγιξαν και αγγίζουν τα όρια της Εθνικής Μειοδοσίας.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έπρεπε να σχηματίσει κυβέρνηση εθνικής ενότητας με πρόσωπα έξω από τους υπάρχοντες πολιτικούς χώρους.
 
Ίσως είναι η μόνη διέξοδος από τον καταστροφικό δρόμο που, όλοι μα όλοι μας, οδηγούε αυτό τον τόπο.
Ίσως η μόνη λύση για να βρούν κάτι τα παιδιά μας από μας. Και όχι καμμένη γή !
 
Αλλιώς ο ιστορικός του μέλλοντος θα μιλάει για χαμένη γενιά χαμένων ανθρώπων……………..
 
Γιώργος Τουτουδάκης

Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: