ΑΜΑΚ, οι μηχανικοί για τους μηχανικούς
υποψήφιοι με την ΑΜΑΚ, Λασιθιώτες και Ηρακλειώτες μηχανικοί

   Ενόψει των εκλογών στο ΤΕΕ, συναντηθήκαμε την προηγούμενη Παρασκευή στην πόλη του Αγίου Νικολάου υποψήφιοι με την ΑΜΑΚ, Λασιθιώτες και Ηρακλειώτες μηχανικοί και συνομιλήσαμε με συναδέλφους σε υπηρεσίες αλλά και ελεύθερους επαγγελματίες.

   Η ΑΜΑΚ είναι μια ανεξάρτητη κίνηση μηχανικών, που ιδρύθηκε πριν 19 χρόνια από την ανάγκη για εκπροσώπηση των μηχανικών της Ανατολικής Κρήτης στην κεντρική διοίκηση του ΤΕΕ αλλά και την ανάγκη για παρέμβαση σε καίρια τεχνικά θέματα, ως το πλέον αρμόδιο επιστημονικό κεφάλαιο.

   Εκτιμώντας την προσπάθεια που ξεκίνησε με θέματα καθημερινότητας αλλά και παρεμβάσεις στο νομό μας, από μια πολύ δραστήρια προεδρεία τον προηγούμενο 1,5 χρόνο, τόσο οι παλαιότεροι όσο και όσοι ασχολούμαστε για πρώτη φορά καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία. Συμμετοχή με πλήρη συνείδηση του ρόλου του ΤΕΕ ως τεχνικού συμβούλου του κράτους, ως κύριου -αν όχι μοναδικού- φορέα επιμόρφωσής των συναδέλφων, αλλά και ως τόπο συνάντησης και στήριξης των νέων συναδέλφων σε επιστημονικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

   Όντας παραγκωνισμένο για χρόνια το Λασίθι, με τις προηγούμενες πολιτικές τακτικές διαφόρων παρατάξεων, αλλά και την γενικότερη έλλειψη ισχυρής εκπροσώπησης του Λασιθίου σε φορείς, έχουμε τη δύναμη στις 3/11/2019 να διαμορφώσουν το ΤΕΕ όπως το θέλουμε και να ισχυροποιήσουμε τη φωνή του νομού σε διεκδικήσεις, ισονομία και εξέλιξη.

ΑΜΑΚ

ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

οι μηχανικοί για τους μηχανικούς

ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ – ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ – ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos