Η λαϊκή αγορά πρέπει (επιτέλους) να μετακινηθεί
η λαϊκή αγορά, εμποδίζει τη πρόσβαση προς το αστυνομικό τμήμα ή το Αμμούδι

Η συζήτηση κρατάει χρόνια. Η λαϊκή αγορά στον Άγιο Νικόλαο, δεν βολεύει πλέον να γίνεται στο χώρο στάθμευσης δίπλα στο νοσοκομείο. Ναι μεν είναι σχεδόν στο κέντρο της πόλης, αλλά δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα με τη παρέλευση του χρόνου. Προκαλεί κυκλοφοριακό φόρτο και για το λόγο ότι οι περισσότεροι πάνε με το αυτοκίνητο και το θέλουν απέξω. Κάτοικοι της περιοχής υποφέρουν κάθε Τετάρτη.

Ειδικά όμως το τελευταίο καιρό με τις μονοδρομήσεις που επέβαλε ο δήμος Αγίου Νικολάου, η λαϊκή αγορά, εμποδίζει τη πρόσβαση προς το αστυνομικό τμήμα ή το Αμμούδι. Όποιος θέλει να πάει προς τα κει, πρέπει να κάνει το κύκλο, να βγει έξω από τη πόλη, να ξαναμπεί….

Η συζήτηση για τη λαϊκή αγορά Αγίου Νικολάου, κρατάει χρόνια στην ηγεσία του Δήμου Αγίου Νικολάου. Παρ’ ότι έχουν προταθεί θέσεις όπως ο δρόμος πάνω από τη Μαρίνα της πόλης, η η ευθεία στο Σταυρό, αλλά και εσχάτως οι δρόμοι γύρω από τον Λαγκό, η απόφαση μεταφοράς αναβάλλεται συνεχώς. Ειδικά στον Λαγκό, παρ’ ότι είναι στις παρυφές της πόλης, η γειτνίαση με το ΚΤΕΛ, αλλά και η άνεση των δρόμων την καθιστούν ίσως πιο ενδιαφέρουσα λύση μεταφοράς.

Επιτέλους ας αποφασίσουμε: τολμηρές αλλαγές ή εμβαλωματικές;;;;;;

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos