Καθαριότητα και φωτισμός
δημοτικός φωτισμός

Κλείνει μήνας από την Καταγγελία – Προσφυγή μου, με θέμα  «Ηλεκτροφωτισμός – Μεροληψίες» από 17.09.2020, στην οποία καταγράφεται η επί δεκαετία καταχρηστική τιμολόγηση, με το εκτός νόμου «φέσι», που επέβαλε κι επιβάλλει, η ακυρωμένη από την ΑΔΚ –ΕΕ απόφαση 88/2011 του ΔΣΑΝ.

Κι αυτός λοιπόν, ο Κλέφτης όλων των δημοτών, ο Δήμος,  «αχόρταγος» καθώς φαίνεται, θα επιβάλει, λέει η ΑΝΑΤΟΛΗ σήμερα και «Νέα βαριά πρόστιμα, σε όσους ρυπαίνουν την πόλη» ξεχνώντας, ότι τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική ρύπανση στην πόλη την υιοθέτησε ο Δήμος, με τις άρπα κόλα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, τις ανυπόστατες σημάνσεις και τα μιλιούνια εμποδίων επικίνδυνων κι απαγορευμένων στην κυκλοφορία!

Και δεν θα επεκταθώ χάνοντας το χρόνο μου. Θα υπενθυμίσω όμως, μέρες, που ζούμε, τον αυταρχισμό, που καλά κρατεί στο Δήμο, τον διευκολύνει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, τον επιβραβεύει η Δικαιοσύνη και τον υποθάλπει η κεντρική Διοίκηση, ως εάν όλοι αυτοί  συνιστούν «άτυπη εγκληματική οργάνωση» κανιβαλίζουσα αγρίως κι απάνθρωπα στην ανθρώπινη αξία διαχρονικά και κατ’ επανάληψη.    

Και την οργάνωση αυτή οφείλει το Κράτος (όπου την έχω καταγγείλει γραπτά) κι όσοι το υπηρετούν, να την εξοβελίσουν, αλλιώς ο τόπος δεν πρόκειται να δει ανάπτυξη, ει μη πεταμένα λεφτά και πάλι κι οι άνθρωποί του (δεν πρόκειται να δουν) θεού πρόσωπο!

Να ’στε καλά
Μανώλης Άρχος

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos