Οι Χιλιάδες Αστυνομικοί και οι 100ντάδες Χιλιάδες ληστών και εγκληματιών
ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Η γενική αίσθηση μέρους του πληθυσμού που ρέπει προς την παραβατικότητα, ότι με την βία στις ακάλυπτες γωνιές της Αστυνομίας, μπορούν, όπως έχει προκύψει με μεγάλη συχνότητα, να βλάπτουν την ζωή και την περιουσία των άλλων, είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο κατ εξοχήν και κυρίως σύμπτωμα και αποτέλεσμα πολιτικής διαχείρισης της κοινωνίας.

Κι αν χιλιάδες Αστυνομικοί περιπολούν, οι παραβάσεις & οι παραβατικοί πάντα θα είναι πολλαπλά περισσότερες χιλιάδες, διάσπαρτοι σε όλη τη χώρα, και θα πιστεύουν πως ασκούν το δικαίωμά τους.

Καθημερινή πραγματικότητα σε όλη την Ελλάδα, κλοπές, ληστείες, κίνδυνος ζωής, στο Σύνταγμα στην Ομόνοια στο Φάληρο στον Πειραιά, νύχτα και μέρα στις πόλεις και στα χωριά.

Ανοίγει το καπάκι του ρεζερβουάρ στον Πειραιά κέντρο με συχνή διάβαση των μηχανοκίνητων ΔΙΑΣ, να κλέψει τη βενζίνη του άλλου, που έχει δουλειά και εισόδημα, αυτός που έχει μεν τροχοφόρο με ασφάλεια και τέλη κυκλοφορίας, αλλά όχι αρκετό εισόδημα, το συμπληρώνει με αρπαγή του άλλου.

Από την τσάντα της βγάζοντας το πορτοφόλι για ν αγοράσει εισιτήριο στην Ομόνοια, ο από πίσω της που ήταν στημένος περιμένοντας για τέτοιο εντοπισμό, πριν ξαναβάλει το πορτοφόλι στην τσάντα της, της αφαίρεσε – ανέσυρε το κινητό της.

Από την μοτοσικλέτα μου, στον Πειραιά κέντρο με συχνή διάβαση των μηχανοκίνητων ΔΙΑΣ, ο άλλος ήθελε αντί να αγοράσει ζελατίνα παρ πριζ για την μοτοσικλέτα του, που έχει μεν με ασφάλεια και τέλη κυκλοφορίας, να αφαιρέσει κάτω από το άπλετο Δημοτικό φώς,  την ζελατίνα  παρ πριζ από την μοτοσικλέτα μου. Την προηγούμενη μοτοσικλέτα μου την έκλεψαν πέρσι.

Θεσσαλονίκη, οι ληστές έκριναν πως 1000 ευρώ από το κατάστημα τυχερών παιχνιδιών τους ανήκουν και έκαναν προσκύρωση.

Ν. Σμύρνη, ο παρατημένος χαλκός συλλέγετε μεν από ‘‘παληατζήδες’’ οι χαλκοσωλήνες όμως εκκρεμούς εγκατάστασης αερίου, παρότι εγκατάσταση, αφαιρείται και προσκυρώνεται κάτω από το άπλετο Δημοτικό φως στον κλέφτη για να βγάλει εισόδημα.

Π. Φάληρο, ληστές εντόπισαν λεία και καραδοκώντας μόλις άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του ο επιχειρηματίας όρμησαν τους έδεσαν και τους λήστεψαν.

Χαλάνδρι, ληστεία 33χρονου καταμεσής του δρόμου 1,30 μεσημέρι, τον μαχαίρωσαν 6 άτομα πριν τον ληστέψουν τα χρήματα και το κινητό του.

Νύχτα Τρόμου για 76χρονη Κουνουπιδιανά σπρέι πιπεριού και ληστεία.

Εμφανίστηκε η Πισπιρίγκου συνοδεία από ειδικούς μαυροφορεμένους φρουρούς !!!

9.000 Αστυνομικοί θα ενεργοποιηθούν σε όλη τη χώρα.

Επιστρέφουν 3.300 Αστυνομικοί στους δρόμους.

Σταματώ με την μοτοσικλέτα μου και δίπλα μου η ΔΙΑΣ, ευγενικά, παρακαλώ την ταυτότητά σας, φωτογραφίζει αριθμό κυκλοφορίας ελέγχει την ταυτότητα, ερωτά, γιατί ήρθατε από εδώ !!, θέλετε να συναντήσετε κάποιον !!, όχι ήρθα λάθος από εδώ, σταμάτησα για να γυρίσω στην άλλη κατεύθυνση να πάω στου Σκλαβενίτη, που μένετε, στην Ευαγγελίστρια, ευχαριστώ να πάτε στο καλό. Μετά 5 λεπτά εγώ έξω από τον Σκλαβενίτη και αυτοί περνούν δίπλα μου.

Επίπληξη Εισαγγελέα Κωνσταντίνου Βαλαβάνη προς άνδρες της ΔΙΑΣ για άσκοπη βία σε σύλληψη υδραυλικού.

Στον Έλληνα Αστυνομικό ‘‘ΧΡΩΣΤΑΜΕ’’. ‘‘ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ’’ μάχες για την ασφάλεια των πολιτών.

Άγιος Παντελεήμονας σχετικά με τον θάνατο 23χρονης που βρέθηκε από τις Αρχές  τυλιγμένη μέσα σε μία κουβέρτα και κηδεύτηκε ως γυναίκα αγνώστων στοιχείων. Ο πατέρας της έγινε ντέτεκτιβ για να για να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Επιμένουμε λοιπόν ότι η εγκληματικότητα δεν απενεργοποιείται από τις ‘‘ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ’’ μάχες της Αστυνομίας για την ασφάλεια των πολιτών, αλλά με κοινωνική πολιτική διαχείριση, δουλεία και εισόδημα που επειδή απουσιάζουν ‘‘εγκληματικά’’, παράγουν και αναπαράγουν την εγκληματικότητα.

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Δ.Τ. 802 13.01.2023

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos