ο πρωθυπουργός προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ..
ο πρωθυπουργός προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ..

Όσοι είχαν μια αμυδρή, έστω, ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει η αριστερά στον ταλαίπωρο αυτό τόπο, διαψεύστηκαν και επικράνθησαν. Διότι από τα πρώτα τους βήματα φάνηκε ότι τα παιδάκια είχαν την αυταπάτη ότι ένα ασυνεννόητο παρεάκι μπορεί να κυβερνήσει ένα κράτος.

Προφανώς και νόμισαν ότι, η πρώτη αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας θα έσυρε μια φωνή και όλοι θα κάθονταν προσοχή ή ακόμα χειρότερα ότι απέναντι της είχε τίμιους συνομιλητές. Τίποτα από όλα αυτά. Οι προηγούμενοι κυβερνώντες τη χώρα, με μεθόδους εσχάτης προδοσίας και μειοδοσίας, είχαν μάθει τα κόλπα. Οι Συριζανοί, απεδείχθησαν αφελείς όσο και ανέτοιμοι.

Και τώρα εκλογές, για να βγει τι; νέα νωπή λαϊκή εντολή, να τη βράσει να πιει το ζουμί της όποιος τη πάρει.

Η ουσία είναι ότι η χώρα δεν έχει πάρει μπροστά, η πραγματική της οικονομία διαλύεται και το μόνο που γίνεται είναι να πηγαίνει το πράγμα παραπέρα μέχρι να ακουστεί το μπαμ ….. και τότε θα είναι πολύ αργά. Ήδη είναι αργά.

Η πολιτική αβεβαιότητα που θα κρατήσει εβδομάδες, αν όχι μήνες, είναι το τελευταίο που χρειαζόμαστε τώρα. Αλλά που νιονιό εκεί στον Συριζα. Μόνο την πολιτική τους επιβίωση βλέπουν ……

Δείτε το διάγγελμα με εμφανή τη προσπάθεια να δικαιολογηθούν τα μύρια όσα δεν έγιναν.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos