Ιστοσελίδα  Μιχάλη ΚαρχιμάκηΣτα πλαίσια της προσπάθειας για βελτίωση της αμφίδρομης επικοινωνίας μας, θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι βρίσκεται πλέον σε λειτουργία η ιστοσελίδα μου στον δικτυακό τόπο. Με την πεποίθηση ότι η ενημέρωση του πολίτη, η εμπιστοσύνη του και η συμμετοχή του στην πολιτική ζωή του τόπου αποτελεί στοιχείο ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία της συμμετοχικής δημοκρατίας και με την πίστη ότι οι προβληματισμοί, οι απόψεις και οι συστάσεις σας συμβάλλουν ανεκτίμητα στο
πολιτικό έργο κάθε βουλευτή, ευελπιστώ ο δικτυακός αυτός τόπος να αποτελέσει πεδίο αμφίδρομης ενημέρωσης, διαλόγου, συνεργασίας και ενεργής συμμετοχής των πολιτών στα πολιτικά δρώμενα.
 
Με τις σκέψεις αυτές σας καλώ να επισκεφτείτε την νέα αυτή ιστοσελίδα, να διατυπώσετε τις απόψεις σας για το περιεχόμενο, τη δομή και τη λειτουργικότητά της, αλλά κυρίως να τη χρησιμοποιήσετε όχι μόνο ως μέσο ενημέρωσης για την κοινοβουλευτική και πολιτική μου δράση, αλλά ως μέσο επικοινωνίας, παρέμβασης και ενεργής συμμετοχής σας στο έργο μου. Η ανταπόκρισή σας θα αποτελέσει για μένα μια πολύτιμη συνδρομή.
 
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Μιχάλης Καρχιμάκης
Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ Λασιθίου
 
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι
 

Print Friendly, PDF & Email

Από manos