Σίσι ηλιοβασίλεμαΩς γνωστό το Αυγουστιάτικο ηλιοβασίλεμα στο Σίσι είναι πανέμορφο. Όμως αντί κάποιοι να το θαυμάζουν φαίνεται ότι του γυρίζουν την πλάτη για να μετρήσουν το μπόι τους με μέγεθος της σκιάς τους. Ας μάθουν λοιπόν αυτοί που νομίζουν ότι μπορούν να μετράνε τη γιγαντοσύνη τους με το μέγεθος της σκιάς τους στο Αυγουστιάτικο ηλιοβασίλεμα του Σισίου, ότι είναι πολύ μικροί για να απειλούν και να υβρίζουν. Κανείς δεν τους έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα και δεν είναι δυνατό η πολιτική αντιπαράθεση να μετατρέπεται σε ύβρεις και απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής.

Ας μάθουν ότι δε θα μας σταματήσουν ούτε οι ύβρεις τους, ούτε οι απειλές τους να καθαρίσουμε τον κόπρο του Αυγεία, που αυτοί δημιούργησαν. Δε μας σταμάτησαν χρόνια τώρα, όταν προσπαθούσαν να στρέψουν τον κόσμο εναντίον μας, τότε που αποκαλύπταμε το παρασκήνιο των παράνομων προσλήψεων στην Επιχειρησιακή Βραχασίου. Δε μας σταμάτησαν όταν μάζευαν ορδές «αυθόρμητων χειροκροτητών» σε λαϊκές συνελεύσεις για να στοχοποιήσουν συγχωριανούς μας. Δεν μας σταμάτησαν όταν είχαν καταφέρει τον εκφασισμό της κοινωνίας μας.

Εύχομαι και ελπίζω, αυτός στον οποίο απευθύνεται το μήνυμα να μπορέσει να καταλάβει ότι δεν του φταίνε άλλοι αν του ‘χει πέσει πολύ βαρύ το κουστούμι του προέδρου. Δεν του φταίνε άλλοι αν δεν μπορεί να καταλάβει ότι υπάρχουν νόμοι, τους οποίους οφείλει να σέβεται και είναι οι ίδιοι νόμοι που του επιτρέπουν να κάνει τον πρόεδρο. Αν υπάρχει κάποιος αληθινός φίλος του, ας του εξηγήσει, ότι το μπόι του είναι καλά να το μετρήσει με τη σκιά του μεσημεριού και όχι του ηλιοβασιλέματος. Αυτό μπορεί να τον κάνει πραγματικά ψηλότερο.

Ζαχαρίας Φθενάκης

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: