Ανεξάρτητοι ΈλληνεςΠαρά το γεγονός ότι επί της ουσίας μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει το Δελτίο Τύπου της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Σητείας για το Νοσοκομείο μας , δεν είναι δυνατόν να μείνει ασχολίαστη . Προφανώς ο συντάκτης του ζει σε μια κατάσταση εικονικής πραγματικότητας που απέχει παρασάγγας από την αλήθεια.

Καταρχήν θα πρέπει να επισημάνουμε ότι οι πολίτες της Σητείας μόνο κουρασμένοι δεν είναι από τα όσα ακούγονται . Εξοργισμένοι είναι . Όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται στην Ιεράπετρα και το Μεραμπέλλο νομοτελειακά θα έρθουν και στην πόλη μας . Ας μην εκλαμβάνετε λοιπόν αγαπητοί φίλοι της ΝΔ την ευγένεια και την σωφροσύνη της Σητειακής κοινωνίας ως αδυναμία . Εκτός κι αν ενστερνίζεστε την άποψη του Βουλευτή σας ότι αφού δεν κάναμε φασαρίες όπως έγιναν στην Ιεράπετρα δεν μπορούμε να έχουμε και απαιτήσεις . Το απόσπασμα της ανεκδιήγητης δήλωσης του στην διάθεση σας .

Στην μακροσκελή ανακοίνωση σας δεν κάνετε ούτε μία αναφορά για το κυρίαρχο αίτημα περί αυτοδιοίκητου του Νοσοκομείου. Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν : ή δεν γνωρίζετε τα τοπικά προβλήματα ή πιείτε τη νήσσα  , όπως έκανε και ο Κυβερνητικός Βουλευτής όταν του ετέθη   το ερώτημα στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο . Πανηγυρίζετε γιατί κάποια στιγμή θα καλυφθεί η θέση του καρδιολόγου στο Νοσοκομείο μας. Σπουδαίο κατόρθωμα . Γνωρίζετε όμως ότι μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή το Νοσοκομείο μας όχι απλώς υπολειτουργεί αλλά ενίοτε παρουσιάζει και επικινδυνότητα ? Για παράδειγμα γνωρίζετε ότι σήμερα Τρίτη 12 Φεβρουαρίου κινδύνευσαν να ματαιωθούν προγραμματισμένα χειρουργεία λόγω καθυστερημένης αφίξεως του καρδιολόγου ? Γνωρίζετε ότι πριν από λίγες ημέρες χειρουργείο ξεκίνησε με την παρουσία του καρδιολόγου αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς αυτόν ? Ποιος είναι λοιπόν ο υπεύθυνος για το ότι η ζωή των ασθενών παίζεται κορόνα γράμματα ?

Παρατηρήσαμε επίσης ότι πανηγυρίζετε για την τροποποίηση του οργανισμού που προβλέπει 39 θέσεις ειδικευμένων ιατρών του ΕΣΥ . Μιλάτε μάλιστα για ενδυνάμωση . Ενδυνάμωση σημαίνει να υπάρχουν περισσότεροι ιατροί από όσους υπήρχαν προηγουμένως . Ξέρετε πόσους γιατρούς προέβλεπε ο οργανισμός του Νοσοκομείου μας επί κυβερνήσεως ΝΔ πριν την εποχή του μνημονίου ? Τους διπλάσιους ! Τώρα τους αφήνετε μισούς και πανηγυρίζετε? Αν δε , έχετε την παραμικρή αμφιβολία ανατρέξτε στα Δελτία Τύπου του Βουλευτή σας για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Είναι προφανές ότι δεν κάνετε τον κόπο να ενημερωθείτε για τα αληθινά προβλήματα . Άλλωστε η απουσία σας ήταν ηχηρή όταν οι κομματικές οργανώσεις εκλήθησαν στο Νοσοκομείο πριν το Δημοτικό Συμβούλιο για ενημέρωση . Δεν έχετε κάνει καν τον κόπο να ερωτήσετε γιατρούς κομματικά σας στελέχη , οι οποίοι προς τιμήν τους έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους .

Σε κάθε περίπτωση αγαπητοί  φίλοι δεν νομιμοποιείστε να χαρακτηρίζετε γραφικούς ανθρώπους οι οποίοι αγωνίζονται για την επιβίωση του Νοσοκομείου Σητείας και να απαξιώνετε εκπροσώπους πολιτών με την ίδια ευκολία . Σας προκαλούμε να τους κατονομάσετε δημοσίως . Είμαστε σίγουροι ότι η δειλία σας και ο πολιτικός σας αμοραλισμός δεν θα σας το επιτρέψουν. Ούτε είστε σε θέση να μας υποδεικνύετε σε ποιες κινητοποιήσεις θα προβούμε χαρακτηρίζοντας τες ως πράξεις ανομίας . Να κάνετε τον Σταυρό σας που οι υπεύθυνοι της απαξίωσης του Νομού μας μπορούν  να κυκλοφορούν ακόμα στην Σητεία εν αντιθέσει με τις άλλες περιοχές του Νομού.

Το κορυφαίο όμως όλων το αφήσατε για το τέλος αφού ισχυρίζεστε ότι είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι η ανάπτυξη στην πόλη μας θα προχωρήσει . Εάν θεωρείτε ότι η πόλη μας βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης καλό θα ήταν να ζητήσετε την μεσολάβηση του κ Πλακιωτάκη ώστε οι θέσεις των ιατρών στον τροποποιημένο οργανισμό να γίνουν από 39 ,  40. Προφανώς λείπει ένας ψυχίατρος …….{jcomments on}

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: